שאלת פסח חחח הבנתי שמרן פסק כי אפשר לערוך סעודה בשבת ולברך המוציא עם מצות מטוגנות כדי לא להסתבך עם לחם או פיתות. מה הכוונה, מצה טבולה בביצה? למישהי יש טיפים איך להשאיר אותה שלמה בטיגון? פשוט להשתמש במחבת גדולה מספיק? אם אין לי, אפשר להרטיב את המצב שתהיה גמישה קצת ותיכנס למחבת? (כמובן להשתדל שלא תישבר) כמו כן מי שעושה מצה מבושלת, אפשר ביאור גם לזה? 😂
דתיות ונהנותדתיות ונהנות
💬6 תגובות

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 במרץ 2021 בשעה 21:17
נראה לי שהכי טוב שתשאלי רב
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 במרץ 2021 בשעה 21:18
אני יודעת שאפשר או להכין מצות מטובלות כמו שציינת עם ביצה במחבת או להרתיח סיר עם מים להניח מצות , להוציא בעדינות שלא ישברו ולייבש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 במרץ 2021 בשעה 21:25
אני לא לגמרי מתמצאת בזה אבל נראלי את יכולה לחתוך את המצה לחתיכות ואז לטגן עם ביצה יש לך גם את מענה ההלכה הספרדי יענו לך הכי טוב 0737860860
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 במרץ 2021 בשעה 09:10
זה נקרא מצה מבושלת? בעלי בידיוק ביקש שאכין לו ככה.. לא הבנתי מה הוא רוצה ואני גם לא מוצאת מידע באינטרנט

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך