☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 749501
משתמשת פורטי
22 במרץ 2021 בשעה 19:26
מי שהשתמשה במדבקה למניעת הריון והפסיקה, תוך כמה זמן נקלטתם?
אמהות
💬
2 תגובות
תגובות (2)
משתמשת פורטי
22 במרץ 2021 בשעה 19:29
.
משתמשת פורטי
22 במרץ 2021 בשעה 19:53
כל אחת אחרת והגוף שלה. חברות שלי מיד. לי בגלל שיש לי בעיה בכללי להכנס להריון לוקח לי הרבה זמן. רק הפעם הזאת נקלטתי מהר אחכ
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
25 באוקטובר 2017 בשעה 09:51
שינה מותר לישון על הבטן ? אני שבוע 11
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
26 בספטמבר 2019 בשעה 09:48
בנותתת gbs מישהי מבינה בזה? חיובי ז"א שנמצא החיידק?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
29 ביוני 2020 בשעה 11:35
בת ארבעה חודשים אני מוצאת מלא שערות על המיטה /בגדים /בעורף שלה אפילו!!! זה תקין?
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
7 בנובמבר 2020 בשעה 19:18
חייבת להתייעץ הבן שלי עוד שבוע בן חודשיים וכבר תקופה שהוא עושה קקי יום כן ויום לא. ביום כן הוא מחייך, ישן טוב, רגוע ונהנה ובימים שלא הוא בוכה המון, לא ישן, אוכל הרבה וסובל בעיקר מהכאבי בטן. הקטע שהרקע שיוצא לו כשיוצא הוא לא מוצק אלה נוזלי אז אני לא מבינה למה הוא מתקשה לעשות כל יום קקי ויש את הימים של הבכי? קרה למישהי שהילד לא עשה קקי כל יום? או מצב דומה? אני באמת אובדת עצות וכל כך רוצה לעזור לו. (הוא לוקח ביו גאיה כבר חודש ועם סימילאק קומפורט בערך 3שבועות)
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
28 בדצמבר 2020 בשעה 19:46
בלחץ !! תינוק בן חודשיים וחצי עם נפיחות בחור השופכה של הבולבול ... אני ממש בלחץ ולא יודעת ממה זה. מישהי מכירה דבר כזה ??
אמהות
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
6 ביוני 2021 בשעה 09:01
אוסיף תמונה בתגובות של קקי זה תקין הכמות הזו של הקקי?😱😱😱 הילדה בת שנתיים וכמעט חודש. זו רק פעם שניה שעשתה קקי בסיר. פעם ראשונה זה היה בערך. כי התחילה לעשות בתחתון, ובסיר עשתה עוד חתיכה קטנה. מעולם לא הייתה לה כמות כזו של קקי. (כשעשתה בטיטול) יכול להיות כי הישיבה על הסיר גרמה לה לשיחרור? היא עושה קקי כל יום בלי עין הרע.
אמהות
💬
3 תגובות