בנות שאלה..שבוע 40+5 הרגע יצאתי ממיון לאחר ביקורת... אמרו לי לעלות שוב בשבוע 41 בעוד יומיים ובינתיים לשתות שמן קיק שזה יכול לזרז צירים מישהי ניסתה ויכולה להמליץ אם כדאי לי?
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במרץ 2021 בשעה 10:32
אני יודעת שלא שותים את השמן עושים עיסוי למטה וזה מזרז את הלידה ועושה פתיחות אחותי עשתה את זה לידה ראשונה אפילו תפרים לא עשו לה הייתה לה לידה קלה והרבה בגלל השמן כי זה מרחיב את האזור למטה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במרץ 2021 בשעה 10:46
את מתבלבלת עם שמן שקדים לעיסוי פרינאום
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במרץ 2021 בשעה 11:04
שמן קיק מעולה לשתייה עבור זרוז, תיכוני שהוא לא הכי טעים בעולם.... שיהיה בקלות ובידיים מלאות🥰
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי21 במרץ 2021 בשעה 19:10
שתית בסוף? אני בדיוק ביום שלך.. מתלבטת אם לשתות

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

אשמח להמלצה אני בשבוע 16+2 בשבוע 14 עשו לי בדיקת אורך צוואר הוא היה באורך 23-26..קיבלתי אוטרוסטגן ומנוחה.. אחרי שבוע עשיתי שוב בדיקת אורך היה 27 ממ.. בשבוע 15+3 עשיתי סקירת מערגות והוא בדק לי גם את אורך הצוואר אבל בצירה ביטנית והוא אמר שהאורך 38 ממ.. עלה יפה..מאז אני עושה פעילות רגילה עדיין ממשיכה לקחת את הנרות עד יום חמישי..קודם כל האם שאני מסיימת אפשר להפסיק בבת אחת? ודבר שני כשהאורך היה 23-26 הרופאה שלחה אותי לרופא תעסוקתי כדי לקבל שמירת הריון..מה שעכשיו באורך כזה אין סיכוי.. אני רוצה להפחית שעות בעבודה מ9 שעות ל4 שעות אני עובדת במעון וזה נורא קשה.. כי בזמן מאמץ התקצר..ואחרי שנחתי עלה לי יפה.. האם זה אמין שהוא בודק דרך הבטן או שעדיף וגינאלי? והאם כדאי ללכת שוב לבדוק את האורך של הצוואר כדי לראות שאם אני חוזרת לפעילות זה מתקצר או לא? כי יש לי בשבוע הבא רופא תעסוקתי אם אני יבוא לו עם אורך צוואר 38 ממ הוא בוודאי לא יאשר לי.. מה לעשות?
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות