☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 746923
משתמשת פורטי
19 במרץ 2021 בשעה 14:04
אז אחרי כמה ימים שלא כתבתי פה ... בנות אהובות ויקרותתת שיהיה לכן ולכל בני ביתכם שבת שלום שבת של אושר , שמחה ואהבה ❤️ וים של בשורות טובות אמן 🙏🏻🙏🏻❤️❤️❤️
הריון ולידה
💬
12 תגובות
👍
10 לייקים
תגובות (12)
משתמשת פורטי
19 במרץ 2021 בשעה 14:05
שבת שלום מותק💜 בשורות טובות בקרוב
משתמשת פורטי
19 במרץ 2021 בשעה 14:05
שבת שלום ומבורך 😘
משתמשת פורטי
19 במרץ 2021 בשעה 14:07
שבת שלוםםם❤️
משתמשת פורטי
19 במרץ 2021 בשעה 14:12
שבת שלום ובשורות טובות בקרווב 🧡🧡
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
28 בפברואר 2018 בשעה 21:39
שקיפות עורפית היי בנות, קבעתי שקיפות לשבוע 12+1. יש משהו שאני צריכה לשאול? מה חשבון להבין ולדעת אחרי הבדיקה? אני צריכה לקחת איתי משהו? ויש מצב לדעת כבר את המין של העובר?? תודה!
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
21 ביוני 2018 בשעה 09:45
מתגעגעת להריון שהבינו אותי, שתמכו, שהיה לגיטימי שקשה לי, שפינקו אותי ולא שפטו אותי אז ילדתי לפני שבועיים נסיך אמיתי. ונמחקתי. אין לי לילה, אין לי יום, ביקורות חוזרות ונשנות על אופן ההנקה שלי, לא להחזיק כך אלא כך, להערות בלי סוף. מתגעגעת לבעלי וליחסים תקינים מבלי לצרוח ולריה איתו על הילד. שיפנק אותי כמו בהריון. שידאג לי כשאני מלאה בהורמונים. אז מה חשבתי לעצמי שהבאתי ילד? למה לא חשבתי על זה לפני? חשבתי, רציתי ורוצה אותו. אבל קשה לי כל כך.
אמהות
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
8 בנובמבר 2019 בשעה 08:33
הרגלללל בנות התעוררתי מזה שנתפס לי השריר ברגל ברמה שבחיים לא כאב לי ככה , לא יודעת אפילו להסביר את רמת הכאב שם זה גם חלק מהתופעות של ההריון?
הריון ולידה
💬
14 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
14 בנובמבר 2019 בשעה 15:48
מחיקה 40 אחוז.. היי בנות .. מחר נכנסת לשבוע 34 בע"ה. אתמול הייתי במיון בעקבות התקשויות כואבות של הבטן ומסתבר שהיו לי צירים לא סדירים חלקם מוניטור הגיעו ל80-120... הרופא אמר שהצוואר התקצר ל29 אבל זה עדיין נחשב ארוך ואין פתיחה אבל יש מחיקה 40 אחוז.. מה זה אומר ?
הריון ולידה
💬
16 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
11 ביולי 2020 בשעה 08:33
גיל שנה? יש איזה משבר בגיל הזה שאני לא שמעתי עליו??? הייתה ילדה סופר רגועה במשך היום משחקת בשקט ורגוע. פתאום בשבוע האחרון נהייתה עצבנית וצועקת. מחפשת רק ידיים.... אציין שהיא כן הייתה קצת חולה אבל כבר עבר לה. זה עובר הדבר הזההה???
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
1 בספטמבר 2020 בשעה 05:59
חודש 9 וחופשת מחלה בנות שנכנסו לחודש 9. ממי אתן מבקשות חופשת מחלה? רופא נשים או רופא משפחה? כמה הרופאים מפרגנים לכן? אשמח לשמוע
הריון ולידה
💬
4 תגובות