בנות אני צריכה מתכון פשוט לאפונה ירוקה (ללא רוטב אדום) תוספת לאורז
אוכלאוכל
💬7 תגובות

תגובות (7)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במרץ 2021 בשעה 10:27
שימי אפונה במים ותרתיחי על אש נמוכה .. תני לה זמן כדי שתוציא נוזלים ויהיה ממנה רוטב. וכמובן לשים מלח... אם את רוצה את יכולה לשים קצת בצל קצוץ
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במרץ 2021 בשעה 10:38
תתגני הרבה בצל, סלרי עיגולים כזה, תוסיפי אפונה, קצת מים, מלח, פלפל והרבה כורכום, אפשר גם מרק עוף ואז תזרקי מלא עלים (פטרוזיליה, כוסברה, שמיר) שימי לה שאם את מניקה אז רק שמיר. אני אוהבת לזרוק לשם כדורי בדר גם או עןף אבל גם בלי בשר יוצא מדהיםםםםם
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במרץ 2021 בשעה 10:43
אני אוהבת עם בצל מטוגן,שום כתוש, מלח, אפשר גם קצת רוטב צ'ילי או סויה ואבקת מרק. בלי מים, רק מטגנת ביחד עד שמוכן. אגב, אפשר להוסיף לטיגון של הבצל פטריות משימורים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי19 במרץ 2021 בשעה 10:44
וכשמתעצלת רק מוסיפה לאורז את האפונה ומבשלת כרגיל את האורז. זה מתבשל ביחד

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך