מותר להתבכיין קצת? פשוט מרגישה שמילה טובה לא תזיק... אני מאוד משתדלת לשמור על אופטימיות ועל חוזק אבל אנחנו עוברים תקופה לא קלה ואני פשוט מרגישה צורך לפרוק. אני התחלתי חודש שביעי. בעלי לפני כחודש וחצי פוטר מהעבודה ומאז אנחנו מתקשים למצוא משהו נורמלי שיספק אותו וגם יתן שכר ראוי (ויש לציין שאני לא עובדת ואנחנו מתחילת ההריון חיים ממשכורת אחת ומעט מאוד חיסכונות). בנוסף, הבית שבו חיינו עד עכשיו התחיל בשבועיים האחרונים להראות סימני התפוררות. הקירות מתפוררים, הקירות מעלים עובש - ומדובר במשהו שהוא כבר לא בר תיקון או שיפוץ.. כך או כך הבית קטן והתכוונו לחפש משהו נעים יותר לאחר הלידה, אבל עכשיו אנחנו מבינים שאין ברירה ובשבוע האחרון התחלנו לחפש משהו מיידי. כמובן שלא מוצאים שום דבר בתקציב נורמלי (נפלאות המחירים במרכז) , ובנתיים אני חיה בבית שדוחה אותי בכל דרך אפשרית. לא מסוגלת להיות בו עוד רגע אחד אפילו. בתוך כל זה הלחץ מהלידה המתקרבת, מילד ראשון, מזה שלא נספיק לארגן בית נורמלי ועבודה טובה לפני שהוא יגיע... שפשוט לא נהיה מוכנים. מרגישה שהכל קצת קורס לנו מעל הראש דקה לפני שמגיע אלינו הדבר הכי חשוב בעולם. מתנצלת על הטחינת שכל אני פשוט מרגישה כל כך מצוקה שיוצאת כל היום רק על בעלי, שגם ככה עושה כל שביכולתו להחזיק מעמד ולהשאיר מקסים בדיוק כפי שהוא. אוף אוף ושוב אוף.
הריון ולידההריון ולידה
💬14 תגובות

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2018 בשעה 20:47
יקירתי, מנסיוני הכל קורה לטובה וכל דבר בעיתו. אתם תסתדרו עם כל מה שיפול עליכם. תהיו מאוחדים וחזקים ותצליחו להסתדר עם הכל. בהצלחה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2018 בשעה 20:53
נועה.. בטוחה שהכל יסתדר. חייבים להאמין. לפעמים אנו עוברים תקופות קשות רק כדי להעריך את מה שיש. תשאר אופטימית. בקרוב הכל יסתדר.:blush:
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2018 בשעה 20:59
הכי חשוך לפני עלות השחר. תהיי חזקה וכל הפתרונות לכל הבעיות יציגו את עצמם אחד אחרי השני. בדר''כ כשהכל הופך כל כך קשה וחסר תקווה אני יודעת ששינוי גדול עומד להגיע וזה ממלא אותי בציפייה לבאות. תישארי אופטימית ומלאת אמונה, בשביל בעלך ובשביל הקטן שבדרך, תני לזמן לרפא, לזרוע ולהצמיח עתיד חדש.. בעוד לא הרבה זמן את תסתכלי לאחור ותצחקי על הכל ועל איך שקארמה עובדת כמו שעון שוויצרי מדוייק. בינתיים, שמרי על חוסן, אמונה וחיוביות. :pray:
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2018 בשעה 21:19
קודם כל איזה כיף שאת בהריון שזכית להביא חיים לעולם! שזכית להתחתן!שזכית להפקד להביא נשמה לעולם להשתתף ביצירה אלוקית!את ברת מזל!בעלך פוטר!?אוקי השם סוגר מפתח פרנסה אחד יפתח אלף אחרים את יודעת כמה כוח יש בפה שלך לברך אותו להפוך עולמות במילים שלך! תגידי בכנות מעומק הלב לבורא עולם שכל האוצרות והפרנסה אצלו "אבא זיכת אותי להפקד להביא נשמה לעולם פיטרת את בעלי וזה הכי טוב בשבילי אני לא מבינה למה אבל בחרת בכך זה הכי טוב בשבילי אבל אבא אני רוצה לגדל את האוצר שנתת לי בצורה מרווחת בבית גדול נקי מואר עם בעל מפרנס שהכל יהיה בצורה מכובדת על מנת שנוכל לעבוד אותך יותר בשמחה יותר בנחת יותר בקדושה יותר מעומק הלב שנזכה לפאר אותך בכבוד להתפלל אליך לישון בבית נעים שיתן כוחות לקום מחדש ולנצל את החיים שנתת לנו כדי להנות מהעולם שלך מהבריאה שלך ולהחזיר לך ולו במעט בתפילה בהודיה במצוות בחסד בורא עולם תעזור לי אם לא למעני אז למענך שתזכה לראות את הבת שלך שמחה שיהיה שלום בית יותר איכותי תעזור לי ולבעלי לצאת מהמצוקה הזו במהרה ועד אז בורא עולם תודה על הכל תודה שיש לי איפה לשים תראש בלילה שיש לי אוכל שיש לי מים בברז שיש לי בגדים שיש בריאות שיש לי חיים !!את עשירה ובורכת בהמון ובכוח התפילה שלך לפתוח ולפתח את זהה פי מליון!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות