הי בנות שבוע 6 בערך , אם אני לא אוכלת אז כואבת לי הבטן ויש לי בחילות , אם אני אוכלת אז עדיין כואבת הבטן ויש בחילות, זה הגיוני?
הריון ולידההריון ולידה
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במרץ 2021 בשעה 19:50
כן.. תנסי לאכול פחמימות. עוגיות.. טוסטים . דברים קלילים ולראות אם זה עדיין ככה.. לאט לאט תגווני את התפריט
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במרץ 2021 בשעה 20:00
אוכלת פחמימות למרות שאין בכלל בכלל תאבון אבל הקיבה כואבת בטירוף !!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 במרץ 2021 בשעה 20:46
גם לי כאב בשבוע הזה הקיבה ממש וזה עבר לי . ממליצה לך לאכול כל פעם קצת כמה שאת יכולה כי הרעב זה הכי גורם לבחילות גם אם אין תאבון תנסי חתיכת תפוח חתיכת לחם חתיכת קרקר מה שאת מצליחה ולא לשתות מים במכה אחת אלא שלוקים קטנים וקולה גם יעזור לך לבחילות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

חייבת עצה ממכן בנות זה גחוף אני בזוגיות פרק ב (שנינו ) אני עזבתי את הדירה שגרתי באה בעיר שלי עם הילד עברתי לגור בדירה שלו ושל גרושתו ובסוף משם עברנו לדירה אחרת (שכירות ) הוא עובד מרוויח בסביבוץ ה 5500 אני מכניסה 4500 יש לנו בת משותפת ובת חצי שנה אני איתה בבית בהן הגדול שלי בגן אני בהריון שוב וכבר ניהיה לי מאוד קשה פה לבד לצאת כל בוקר לשים את הילד בגן עם הקטנה ואז להשאר בבית כל היום כי אני פשוט לא אוהבת לצאת פה כי אין גם לאן חברות גם אין לי פה אחותי גרה קרוב אבל עובדת אז לא יכולה לעזור לי אני רוצה לחזור לגור בעיר שלי ששמה אמא שלי ואחותי יוכלו לעזור לי כמו שעשו כשגרתי שם עם הבן עכשיו הוא לא מעוניין לעבור לעיר שלי מכל מיני סיבות מטופשות(לא אוהב אין לו שם אף אחד אין עבודות וכו...) יש לציין שהוא יכול להמשיך את העבודה שלו גם עם נעבור עיר כי זה מרחק של רבע שעה נסיעה ולי יהיה הרבה יותר קל כי גם תיהיה לי עזרה אני גם לא יהיה כל הזמן לבד וגם אני יוכל להכניס את הילדה למעון שאני מכירה בו את המנהלת ואת העובדים ולאחר הלידה אני יוכל להכניס את התינוקת שבבטן למעון ילד עם אחותה ואני יצא לעבוד לפחות 4 5 שעות כל ריב שלנו אני נשארת לבד אין לי עם מי לדבר הוא מאוד ילדותית משקר לי המון עושה שטויות ודי הורס את כל מה שבנינו במשך שנתיים אני יודעת שהוא לא יסכים לעבור ואני יודעת שהכי נכון לי ולילדים זה לעבור השאלה עם בכל מחיר גם של פרידה זה נכון ??
הריון ולידההריון ולידה
💬17 תגובות