היי...כל כוס אורז במקביל קוס מגדרה..4 בצל חתוך מותגן עד שיתקרמל חצי ...לתגן עם שמן זית וכמות טוב...פלפל שחור ...מלח....קמון...טיפה מרק עוף.
משתמשת פורטי10 במרץ 2021 בשעה 09:58
לרתוך את העדשים מבים עד חצי בישול.
את מוסיפה את הארוז והבצל המותגן עם השמן שתגנת בו את הבצל והתבלינים..ביחד מערבבת הכל עם המים של המגדרה...
משתמשת פורטי10 במרץ 2021 בשעה 10:01
מוסיפה לך טיפים..
לבשל על חום נמוך אחרי הוספת הארוז.
לרתוך את העדשים עם קמות מים שתספיק לבישול הארוז..
ואפשר להוסף עוד בצל אחרי הבישול גם.
אוכלים עם סלט או יגורט בתאבון.🤤