בזמן ההריון הגוף מפתח עמידות לאינסולין (ההורמון שגורם לסוכר להכנס לתאים של הגוף), העמידות הזאת גורמת לכך שהאינסולין לא ישפיע והסוכר ישאר בדם ולא יכנס לתאים ולכן נהיית רמה גבוהה של סוכר בדם.. אצל כל אחת הרצה של העמידות משתנה ויש כאלה שבכלל לא מפתחות עמידות ויש כאלה שמפתחות עמידות גבוהה.. מקווה שהסברתי ברור 🤷🏻♀️
משתמשת פורטי8 במרץ 2021 בשעה 12:25
הרצה= הרמה
משתמשת פורטי8 במרץ 2021 בשעה 12:42
יכול להיגרם מכמה סיבות- גנטיקה, תזונה לא טובה וכו'
אין מה להילחץ.. חשוב לעשות את הבדיקה של העמסת סוכר ולשמור על תזונה בריאה ומאוזנת..
משתמשת פורטי8 במרץ 2021 בשעה 13:25
צריך להתכונן לבדיקה איכשהו?
לא לאכול מתוק עד שבוע הבא? לא לאכול שטויות?
או שזה לא משנה באמת ?