הי בנות לאחרונה ממש מעסיק אותי העניין שבעלי לא יוכל לגעת בי אחרי הלידה התקופה של חודש זה ממש קשה לי כמובן שאני שומרת אבל המחשבה הזאת שחודש לא אוכל לגעת בו ממש מעסיקה אותי יש עוד מישהי שהייה לה קשה ?
דתיות ונהנותדתיות ונהנות
💬8 תגובות👍1 לייקים

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 במרץ 2021 בשעה 22:03
לא לחשוב על זה זה טס .. הילד/ה מעביר הכל מתעסקים בו זה רץ
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 במרץ 2021 בשעה 22:04
כן ולא, אני אישית שמחתי שיש שמירה כי כלכך נדחתי מהמצב שהייתי, גם התפרים של הקיסרי, הדימום , העייפות, ההתעסקות עם התינוק... הרגשתי אישית די מגעיל בתקופה הראשונה... כן, יש מצבים שרוצים תמיכה וחיבוק.. אבל כשזה מגיע אחרי איסור, זה פי כמה וכמה יותר מעצים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 במרץ 2021 בשעה 22:14
זה קשה...בכיתי את חיי בכל פעם והייתי די עצובה..אני מאוד קשורה אליו...זה לא בהכרח נכון שהילד מעסיק כי כל אחת ואיך שהיא מקבלת את זה..טבלתי כמעט אחרי 7-8 שבועות זה לא באמת חודש זה יכול להיות גם 3 שבועות..הכל תלוי בדומום שלך...העיקר שעבר..בכיתי המון וזו תקוםה כיפית ויפה אבל באמת שהיה קשה... פשוט עובר ..מאמינה שבליגה הבאה בעזרת השם אבוא חזקה יותר..כי זה גם היה בום, כל ההריון לא היה נידה ופתאום בום חודש וחצי....זה גם נוק אאוט לא קטן...מדברים המון מטיילים ביחד ולא חסר מעבר למגע..כן קשה אבל צולחים את זה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 במרץ 2021 בשעה 22:15
תודה רבה לכן ,🥰

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

אני בדילמה בנות, אולי למישהי יש טיפים? היי בנות, אני חדשה כאן, קוראת מלא הודעות בפורומים ואשמח לקבל עצות או טיפים בנוגע לבעיה שלי. אני נכנסת לשבוע 9, הייתה לי התחלה קשה בטירוףףף, עייפות מוגזמת, בחילות אין סופיות, מריחה כל ריח אפשרי בעולם, הקאות חוזרות ובעיקר ים של תשישות. לא הייתי הולכת לעבודה כל כך, או שהייתי הולכת יום אחד בשבוע, נגמרת, ונחה שבוע שלם לצבור כוחות. עכשיו אני קצת יותר טוב, אבל ממש קשה לי לאסוף את עצמי וללכת לעבודה, גם לא טוב לי שם מבחינת האווירה והאנשים, גם אני מרגישה משועממת בטירוף!, גם הנסיעות לעבודה גומרות אותי (45 דק כל צד) ובכללי ממש לא בא לי להישאר שם! 8.5 שעות כל יום זה המוןןן!! לא כולל הנסיעות... איך אני אוספת את עצמי מחדש ונוסעת לעבודה כזו?! כשאני גם ככה סובלת מזה שאני יושהת הרבה שעות, זה יוצר לי לחץ בגב התחתון ואין אפשרות לעמוד.. וגם עם כל הריחות האלה מסביבי? ונוסיף לזה את האווירה הלא כיפית? אוף! טיפים?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות