היי בנות, עשיתי פשטידה והיא היתה איזה שעה בתנור על חום של 180 מעלות. היא יצאה רכה מבפנים.. אין מצב שהביצים לא מבושלות אחרי כל כל הרבה זמן נכון??
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות👍1 לייקים

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 במרץ 2021 בשעה 18:28
אין, כנראה הגבינות?🤷
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 במרץ 2021 בשעה 18:30
כן כנראה , תמיד יש לי את הסרט הזה בראש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 במרץ 2021 בשעה 18:37
ונניח וכן החשש תמיד הוא מסלמונלה, וסלמונלה לא פוגעת בעובר , פשוט גורמת לאם לשילשולים והקאות מה שעלול לגרום להתיישבות אצל האם ואז זה מסוכן, זה לא כמו ליסטריה בבשר. אולי זה יעזור פחות להיות בסרט מזה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי7 במרץ 2021 בשעה 18:38
תודה לי , אכן מעודד :)

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

חמתייייי נמאס לי ממנה נמאאאססססס מהאישה המטומטמת הזאתתת !!! מתקשרת אליי ויוצאת עליי ואומרת לי רציתם לעשות פדיון אחרי 40 יום ופתאום אתם משנים את זה ל30 יום ??? אמרתי לה שפדיון עושים שהילד בן 30 יום ולא בן 40 יום ! אז היא יוצאת עליי ואומרת לי מה קרה אתם משנים את זה , אמרתם שזה 40 יום ועכשיו אתם אומרים אחרת ?? ואת בכלל לא יכולה לעשות פדיון כי עברת הפלה !! ומי שעוברת הפלה לא יכולה לעשות פדיון ! אמרתי לה שכבר ביררתי עם רבנים ואני כן יכולה לעשות והיא יודעת את זה כי אני ביררתי לידה את זה !! כי היא כבר זיינה לי את המוח על זה שאני לא יכולה לעשות פדיון !! ואני כן יכולה כי לא היה לעובר דופק בכלל ולא היה לי כלום חוץ משק וגם לא עברתי את הימים שצריך בשביל לפסול פדיון . החתיכת מטומטמת הזאת יצאה עליי וניתקה לי את הפלאפון בפנים !!!!! בא לי לרצוח אותהההההההה !!!!! תגידו לי היא אמיתיתתתת??? היא עוד אומרת לי כל מי שאני אומרת לו שעברת הפלה אומר לי היא לא יכולה לעשות פדיון ! מי את שתלכי ותספרי לכל העולם שאני עברתי הפלה ???!!!!🤬🤬🤬🤬🤬🤬😡😡😡 מי את חושבת שאתתתת !!! אני רותחתתתת מעצביםםם !!! התקשרתי לבעלי וסיפרתי לו הוא אמר לי שהיא דיברה איתו גם והוא ניתק לה בפנים אמר לי אל תעני לה שתמות שתגיד מה שהיא רוצה מי שואל אותה בכלל מה לעשות ,אמרתי לו בטח שאני לא שואלת אותה אבל מי היא שתחליט לי מה לעשות ???!!
הריון ולידההריון ולידה
💬73 תגובות👍1 לייקים