☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 735942
משתמשת פורטי
6 במרץ 2021 בשעה 18:19
מה הכי עושה לכן צרבות?
הריון ולידה
💬
9 תגובות
👍
1 לייקים
תגובות (9)
משתמשת פורטי
6 במרץ 2021 בשעה 18:21
רסק עגבניות קטשופ שמן זה מה שהיה עושה לי ממש צרבות
משתמשת פורטי
6 במרץ 2021 בשעה 18:21
מטוגן
משתמשת פורטי
6 במרץ 2021 בשעה 18:22
רסק עגבניות וגבינות מלוחות😭
משתמשת פורטי
6 במרץ 2021 בשעה 18:38
מטוגנים ודברים כבדים
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
4 באוגוסט 2017 בשעה 15:48
מין העובר הי בנות אני בשבוע ה12 באיזה שבוע ניתן לדעת מה המין של העובר ?
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
17 באוגוסט 2018 בשעה 11:27
חומצה פולית ופרנטל הרופאה אמארה לי להמשיך עם החומצה פולית 500 מג ולהוסחך פרנטל, זה לא יותר מידי? איך אתן לקחתן?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
12 באוקטובר 2018 בשעה 17:52
בצקת בראש תינוק בלידה היי בנות ילדתי היום בשעה טובה אבל לצערי השצחה התחלפה גם בדאגה כי אחרי הבדיקות שכולן היו מצויינות השאירוהאת הקטנציק שלי להשגחה במחלקת תינוקות עד מחר כי הראש שלו נפוח בצד אחד והם חוששים מבצקת או דימום וחכן יעשו לו בדיקות כל 3 דעות לראות מה קורה. בכיתי את חיי אבל כמעט כל מי שדיברתי איתו אמר לי שזה נפוץ ויסתדר (כולל האחיות פה במחלקת יולדות). מישהי חוותה??
אמהות
💬
6 תגובות
משתמשת פורטי
26 במאי 2019 בשעה 07:13
מאפרות - דחוףףף עזרה וייעוץ היי בנות , לא קשור להריון אבל אשמח לעזרה ! כרגע סיימתי לפתוח תיק במס הכנסה בשעה טובה !!! אני בדרכי לרכוש מוצרי איפור איכותיים בפעם הראשונה ( עד כה איפרתי משפחה ואת עצמי כך שהרשתי לעצמי להתאפר במוצרי סאקרה וביוטי קר ... אני צריכה כמה עצות ,אז ככה : 1. איזה איפור לקנות בתור התחלה בלבד שצריל שיהיה לכל מאפרת מתחילה ?מא' עד ת' . 2. אשמח לשמוע על המלצות איפה לקנות ( מעדיפה זול ואיכותי האמת ... ) גם אין לי בעיה לחלק את הקנייה ( זאת אומרת לקנות ממאק , סופר פארם, משביר ..) 3. איך לפרסם את עצמי בפעם הראשונה לא רוצה לייצר רושם של מתחילה טבל מצד שני .. אני כן . 4. איך לתמחר את עצמי ? ואם יש לכם עוד עצות אני ממש ממש אשמח !! תודה על העזרה . מתרגשתתתתתתתתתת
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
20 באוגוסט 2019 בשעה 21:11
רע לי כל כך בנות חייבת את עזרתכן סיפור קצת מסובך ! אני אמא גרושה לילד בן 5 וחצי שמנהלת מערכת יחסים כבר שנתיים עם בחור נקלטתי ממנו להריון כרגע חודש שמיני עברנו לכור ביחד לפני שנה וחצי והכל היה בסדר ! תמיד המצב היה בסדר הילד שלי התחבר אליו והוא לילד! לבן שלי יש מצבים שהוא די חוצפן עונה ולא אוהב להשאר חייב זה הילד פחות או יותר אוהב לדבר המוןןן ודי שובב ! לגבי האבא של הילד הוא לא בתמונה כבר שנתיים פלוס לא התעניין לא היה באפשרותו לעזור מבחינה כלכלית גם בקיצור לא בקשר , הילד זוכר אותו בתור אבא שלו ומתגעגע אליו לפעמים מזכיר אותו ואמרתי לו שהוא בבית חולים וקשה לו ללכת כשיחלים יחזור ! לפני שבועיים פחות או יותר הבן זוג שלי טיפוס שאוהב להציק להרגיז לילד בקטע חברי רק שהילד פחות אוהב את זה ובוכה מזה כל פעם מחדש ואני מתעצבנת על הבן זוג מאוד אפילו יש מצבים שאני גבה איתו פיצוצים על זה שיפסיק , לא מפסיק וכל יום יומיים הילד בוכה בגלל השטויות והמשחקים הלא מצחיקים שלו ! אז מה שקרה שהוא הציק לילד והילד אמר לו די לא רוצה אותך בתור אבא שלי מזל שאתה לא אבא שלי ולא רוצה לחיות איתך יותר ומשם ניהיה לי בלאגןןןן .... כל יום סרט רע בנות הוא לא מוכן לסלוח לילד בשום צורה מאוד מאוד נפגע ממנו ! הילד מבחינתו שכח אחרי דקה כבר שאמר את זה ! הוא טוען שהילד שלי ילד אינטרסנט ילד מפונק ואין לו מקום פה! מחובתי לציין שהבן זוג שלי לא מחסיר מהילד כלום מבחינת צעצועים תשומת לב חגים טקסים וכל הענינים בגן הוא בא איתי , שומר עליו בלי בעיה פשוט בזמן אחרון כאילו הילד ממש מפריע לו ואני לא יודעת מה לעשות !
הריון ולידה
💬
31 תגובות
משתמשת פורטי
18 באוגוסט 2020 בשעה 07:20
האם אפשר לטפל בדמי לידה של ביטוח לאומי בבית חולים? צריך לבוא עם תלושי משכורת? או שאפשר לשלוח דרך אתר בהמשך? תודה רבה🙂
הריון ולידה
💬
2 תגובות