בגדול אצלי הכל לפי העין חחח
רבע כרוב לבן (חתוך לקוביות )
3 גזרים (פרוס לעיגולים)
2מלפפונים רגילים (פרוס לעיגולים)
חצי כרובית קטנה (מפורק לפרחים)
פלפלים בשלל צבעים (חתוך לקוביות או איך שנוח לך)
קצת מהגבעול של הסלרי חתוך לא חייב מוסיף טעם
בסיר קטן תרתיחי מים עם הכרובית בלבד (זה מוציא לה גזים)
בסיר גדול תשימי מים וחומץ על כול כוס מים 3/4 כוס חומץ 2 כפות מלח 1 כף ברהט ויש תבלין מיוחד לטורשי הוא מושלם הוספתי 2 כפות
(אם אין אז אבקת עמבה עם כורכום )
מוסיפה 6,7 שיני שום מרתיחה מעט
מוסיפה את הירקות כולל הכרובית כמה דק ומוכן
בתאבון 😍