אם בעלי הוציא להפשרה את הבשר בקר מהמקפיא החוצה ל4 שעות זה עדיין נשאר קפוא והחליט שלא לעשות בסוף ושם במקרר מאתמול עד עכשיו את הבשר אבל לבשל אותו היום להשתמש או שעדיף לזרוק כבר?
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2021 בשעה 16:36
אפשר להשתמש
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2021 בשעה 16:39
מבחן הריח בד"כ קובע. תריחי. אם אין ריח רע הכל בסדר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 במרץ 2021 בשעה 17:16
תודה

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך