☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 734515
משתמשת פורטי
4 במרץ 2021 בשעה 13:07
היי, שוב הגלגל חוזר שוב הגיע המחזור שוב הבאסה למה אין הריון מבואסת ומיואשת ממש. מנסים כבר חצי שנה והמחזור שלי סדיר. 😪😪😪😪😪
הריון ולידה
💬
23 תגובות
תגובות (23)
משתמשת פורטי
4 במרץ 2021 בשעה 13:08
תפני כבר לרופא פרטי
משתמשת פורטי
4 במרץ 2021 בשעה 13:08
אהובה תהיי חזקה אל תתייאשי זה לוקח זמן לפעמים אל תהיי בלחץ❤️
משתמשת פורטי
4 במרץ 2021 בשעה 13:13
על תחשבי על זה, ככל שאת חושבת על זה את מכניסה את הגוף שלך לסטרס. דווקא בחודש שוואלה לא תיכננו. בום. הריון!
משתמשת פורטי
4 במרץ 2021 בשעה 13:22
חצי שנה זה לא הרבה תנסי לא לחשוב על זה לחץ מאוד משפיע. ממליצה לך ללכת לרופא לעשות מעקב זקיקים זה מאוד עזר לי לדעת מתי יום הביוץ.
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
25 במאי 2019 בשעה 07:25
ילדתיייי 😍😍😍 אז אחרי התאוששות של כמה ימים, הנה הסיפור שלי !! ב20/5 בשעה 4:25 נולד יהלי שלנו במשקל 3500 (אחרי הערכת משקל של 4200!!) הגעתי בראשון בבוקר למאיר להערכת משקל ובשעה 13:00 שמו לי זירוז פרופס ואשפזו אותי. עד 10 בלילה לא הרגשתי שום דבר ומ11 בלילה התחילו צירים די כואבים . ב2 בלילה קוראת לאחות אומרת שכואב לי ומבקשת שתבדוק אם יש התקדמות, היא בודקת ויש פתיחה 2.5 ומחיקה 50 (כששמו את הפרופס אמרו פתיחה 1 ומחיקה 60) ב2 וחצי יורדים המים ומתחילים צירים כואבים האחות בודקת יש פתיחה 3. מבקשת אפידורל והאחות אומרת שמפנים לי חדר לידה (כל הזמן הזה הייתי מאושפזת עדיין במחלקה) ואז אקבל ושאני יכולה בינתיים ללכת למקלחת כדי להקל על הכאבים. נכנסת למקלחת צירים כאבי תופת מתחננת שיקחו אותי לקבל אפידורל ואומרים לי שהחדר עוד רגע מוכן ואז יעבירו אותי. בשעה 4:05 שעה וחצי אחרי ירידת מים צירים כאבי תופת אומרת להם שמרגישה לחץ ממש ממש חזק למטה ובאותה שנייה נכנסות בהיסטריה שלוש אחיות למקלחת מכריחות אותי לצאת ישר החוצה בודקות אותי ואני בפתיחה מלאה!! תוך שעה וחצי מפתיחה 3 ומחיקה 60 למחיקה 100 ופתיחה מלאה ! באותו רגע כולם על ספידים רצים איתי על המיטה איזה 7 אנשים כמו בסרטים לחדר לידה צועקים לכולם לפנות את הדרך ואני כל הדרך עדיין מתחננת שיסכימו לי לקבל אפידורל. 20 דקות אחר כך בשעה 4:25 יוצא לאוויר העולם האפרוח הקטן שלי בלידה טבעית ומפתיעה ללא אפידורל ובסך הכל עם תפר אחד קטנטן שהמיילדת אמרה שאפילו לא היה ממש קריטי לתפור אותו מרוב שזה היה בקטנה. ילדתי בבית חולים מאיר, צוות פשוט מקסים, גם מהבחינה המקצועית, היה לי מקרה חירום של דימום גדול לאחר הלידה והם זיהו ישר את הבעיה וטיפלו בי בסופר מקצועיות, וגם מבחינת היחס, צוות מקסים מקסים ומכיל נורא! בקיצור אחלה של חוויה ואחלה של 'מזכרת' לוקחת איתי הביתה ;)
הריון ולידה
💬
15 תגובות
👍
2 לייקים
משתמשת פורטי
30 באפריל 2020 בשעה 09:53
אוףףףףף😥😥😥 התקשרו להודיע לי שיום אחד חוזרים לעבודה סופיתתתתתתתתת😥😥
אמהות
💬
28 תגובות
משתמשת פורטי
30 במאי 2020 בשעה 19:28
שבוע טוב ! מי שמבינה ויכולה לעזור לי ! הי בנות , אני כרגע חודש 3 ושבועים הבן זוג שלי מקבל נכות הוא נכה 60 אחוז אם בגלל שאני בהריון אנחנו זכאים לקבל הבטחת הכנסה ? הוא לא עובד ולא אני . ואנחנו בני זוג לא נשואים אנחנו 4 שנים ביחד . שמעתי שמחודש 5 בעזרת השם נוכל להיות זכאים מישהי שמקבלת ? או מבינה בזה ? זה נכנס לחשבון שלי או שלו ? איך עושים את זה ? מישהי שמבינה צריכה את עזרתכן תודה מראש 💋
אמהות
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
1 באוקטובר 2020 בשעה 13:38
שבוע 7+5 ברוך השם היום עשיתי את האולטרסאונד הראשון ויש דופק!!! הרופא אמר שהעובר מתאים ל7+2 אבל לא שינה כלום במחשב ולא ייחס חשיבות. זה בסדר נכון?
הריון ולידה
💬
10 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
8 ביולי 2021 בשעה 19:08
תינוקת בת 8 ימים איך אני מזהה בכי של רעב ובכי של גזים?? מניקה אז ממש קשה לי לדעת אם היא רעבה או לא מתסכל...
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
18 בספטמבר 2021 בשעה 09:17
😚לכל האמהות
אמהות
💬
1 תגובות
👍
7 לייקים