☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 733736
משתמשת פורטי
3 במרץ 2021 בשעה 17:46
מחפשת המלצה לטיולון לפעוטות. הכי חשוב לי שיהיה קליל וקל לתפעול. תודה!
אמהות
💬
0 תגובות
תגובות (0)
אין תגובות עדיין
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
30 במרץ 2019 בשעה 22:07
בדיקה אחרי 6 שבועות בנות שעברו תפרים, בבדיקה של ה6 שבועות עושים בדיקה פנימית? עברתי תפרים דרגה 2 אני מתה מפחד כי הבנתי שעושים בדיקה פנימית+ פאפ זה כואב? מב עושים בדיוק? איך עוברים את זה?
אמהות
💬
11 תגובות
משתמשת פורטי
1 בספטמבר 2021 בשעה 17:27
היי בנות לפני שלושה שבועות התחיל לי גודש ודם באף בצורה בלתי רגילה ברמה שכל בוקר אני קמה ויש דם על הכרית, אין קינוח אף שלא יוצא דם. מעבר לזה שזה מציק ברמות זה גם מלכלך אוץי כל הזמן מה עושים? בבקשה שיש לזה איזשהו פתרון
הריון ולידה
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
3 בינואר 2022 בשעה 00:30
תינוק בן שבועיים כמה אמור לאכול ? הוא אוכל לי בערך 70-80 זה לא הרבה מידי 😓
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
11 בספטמבר 2022 בשעה 17:53
אימהות איך אתן מלבישות עכשיו את הילדים בלילה? בן 1.7 וגרים קרוב לים, לקראת השעה 12 או 1 בלילה יש כבר ממש אוויר קר ברמה של צינון והתקררות, אף סתום ומלא אפצ׳י. מרגישה שכל היד שלו עד הכתף ממש קרה ומצד שני עוד חם יחסית להלביש ארוך כי הוא יזיע מה עושים? מזגן אין סיכוי כי שוב קריר יחסית אצלנו.
הריון ולידה
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
16 בספטמבר 2022 בשעה 09:14
..אני שבוע וחצי אחרי לידה וקשה ליי ממש הוא כמעט ער כל הלילה ואין לי כח מרגישה שנעצרו לי החיים ואין לי זמןן לנוחחח מרגישה שבאלי לברוח אין לי כוחות עדיין בכלל לא מעכלת שיש לי ילד והכול ביחד !
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
3 לייקים
משתמשת פורטי
25 באוקטובר 2022 בשעה 06:06
היי , אני עם סכרת נעורים ועל מנת להכנס להריון הייתי צריכה איזון קפדני. ולשם כך הגעתי למרפאת הריון בסיכון כהכנה לבריון. במשך כחצי שנה בערך הרופאה ממש עזרה לי להתאזן ולאחר מכן נכנסתי להריון ע"י טיפול בכדורים.. במהלך הזמן הזה שהייתי שם החל לי סיבוך סכרת בעיניים והחמיר ממש עקב ההריון. הרופאת סכרת בהריון בסיכון הייתה סופר קשובה , שימשה לי ממש כפסיכולוגית, רופאה וחברה . ובכלל כל הצוות שם היה מדהים. אני כעת חודשיים אחרי לידה ויש לי תור חודש הבא והייתי רוצה להביא להם מתנה . אשמח לרעיונות . הצוות שם הוא צוות של מזכירות, אחיות, רופאי נשים, רופאת סכרת וטכנאיות אולטרסאונד. הכי חשוב לי להביא משהו לרופאת סכרת ולאחיות. ואולי משנו כללי למכון כולו.
הריון ולידה
💬
0 תגובות