☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 733021
משתמשת פורטי
2 במרץ 2021 בשעה 22:33
מותר לי להתפטר מהעבודה לפני שעברו ה3 חודשים של החופשת לידה? אני רוצה להתפטר דחוף כי צוברים לי חוב למס הכנסה בגלל שלא מוכנים לתת לי למלא טופס 101
הריון ולידה
💬
1 תגובות
תגובות (1)
משתמשת פורטי
2 במרץ 2021 בשעה 23:25
..
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
21 ביוני 2018 בשעה 16:26
בדיקות לפני מקוה - לשומרות נידה שבינינו.. נמאס לי מהדבר הזה. אני חודשיים אחרי לידה.. כבר עשיתי הפסק פעם אחת אחרי המון קושי נפשי לעשות את זה.. ואז היה לי דימום שוב ואני שוב צריכה לעשות את זה. ואני לא סובלת את זה!! אם יש הלכה שאני לא סובלת זו ההלכה הזאת. פשוט בלתי נסבל. לא רק שכל המקום פצוע ולא נעים לי שם.. עכשיו אני גם צריכה לגעת בזה כאילו דווקא. בנוסף לזה- מין הסתם אני ובעלי אסורים.. וזה מבאס ממש שהמגע בינינו תלוי על דבר כזה מטופש. כאילו- לא רוצה לעשות את זה.. פשוט לא מעוניינת.. אז מה יהיה?! נהיה אסורים לנצח? אני רוצה להדגיש שזה שחזר דימום זה לא מה שמפריע לי.. מה שמפריע לי זה עצם עשיית ההפסק והבדיקה. אני מרגישה שאונסים אותי לעשות משהו שאני לא מעוניינת בו, ואפילו נרתעת ממנו. ולא נתחיל לתאר את ''העונג'' שיש לי מהמקוה.. זה סיפור אחר. אבל העניין של הבדיקות באמת מגיע אצלי לרמה שפשוט בלתי נסבל. אני פשוט בוכה ועצבנית בטירוף.. בא לי לצרוח מעצבים על מי שהמציא את זה.
אמהות
💬
24 תגובות
משתמשת פורטי
27 במרץ 2019 בשעה 14:54
אנשים מאזור רמת ישי איפה משיגים פה נקניקיה בלחמנייה??? אני מורעבת.....
הריון ולידה
💬
4 תגובות
משתמשת פורטי
31 ביולי 2019 בשעה 06:56
שיניים קמילציק עוזר?
אמהות
💬
0 תגובות
משתמשת פורטי
11 בינואר 2020 בשעה 17:35
כיסא בטיחות לילד ! איפה שמתן את הכיסא בטיחות ברכב? מאחורה מקדימה? תודה לעונות.
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
22 במרץ 2020 בשעה 18:03
חיפאיות? איפה מתכוונות ללדת? אני נורא רוצה רמבם אבל הקורונה מלחיצה אותי ברמות.....
משוערות מרץ-אפר׳ 2020
💬
3 תגובות
👍
1 לייקים
משתמשת פורטי
1 בפברואר 2021 בשעה 04:17
בעלי הגאון .. בקשתי שיביא לי את הפלאפון מהשידה והאינטליגנט זרק את הפלאפון והוא פגע לי בבטן. כאב 2 דק ועבר אבל עדיין לא הכי רגועה. אני בשבוע 17+6. מסוכן?
הריון ולידה
💬
8 תגובות