☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 732507
משתמשת פורטי
2 במרץ 2021 בשעה 15:07
היי אהובות שבוע 34 עוד יומיים ברוך ה מה מכינים לתיק לידה?
הריון ולידה
💬
1 תגובות
👍
2 לייקים
תגובות (1)
משתמשת פורטי
2 במרץ 2021 בשעה 15:15
ממליצה לך להכין 2 תיקים. תיק גב- לחדר לידה: קלסר מעקב הריון, תוכנית לידה (במידה ויש), כרטיס קופ"ח, ת"ז (של שניכם), כסף קטן בשביל המכונות, מטען, משהו קל לנשנוש אם הלידה מתמשכת שיהיה לך קצת אנרגיות (שקדים, חטיפי אנרגיה, סוכריות), בקבוק מים, שמן שקדים (בקבוק חדש וסגור), כפכפים למקלחת, מגבת, גומיות לשיער, גרביים חמות, לובלו. מזוודה טרולי- תיק למחלקה: בגד נח ורחב/פיג'מה (מאמינה שתהיי עם החלוק של הבי"ח בגלל הדימומים ובמידה ויבואו לבקר שיהיה לך איזה בגד אחד שתוכלי לשים), נעלי בית חמות, גרביים, מסרק, שמפו, מרכך, משחה ומברשת שיניים, דאודורנט, חזיות הנקה, רפידות הנקה, משחת הנקה לפטמות, תחתונים סופגים (קוטקס), מגבונים, בגד ליציאה מהבי"ח. * מגבות עדיף להשתמש של הבית חולים כי לא מפסיקים לדמם. לשחרור התינוק: סלקל/דונה, מכנסיים עם רגלית + בגד גוף מעטפת + אוברול חם + כובע+ כפפות, חיתול טטרה, שמיכה חמה לסלקל. כיגיע הרגע תקחי איתך למיון את התיק של החדר לידה. והמזוודה תשאירי באוטו כשתעברי למחלקה אחרי הלידה שבעלך יביא מהאוטו את המזוודה.
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
13 באוקטובר 2018 בשעה 17:18
אוכל - צרות של הריוניות ;) טוב, אז עד שהחלטתי מה בא לי לאכול לארוחת ערב (היה באאא לי סושי שאסור וסלט חלומי שמי יילך עכשיו למסעדה ואין לי חסה בבית) החלטתי לאכול לחם קלוי עם אבוקדו וביצה קשה ועגבנייה... מה רק שפתחתי עכשיו שניים וסולייה של גומי זה מחמאה למה שהלך שם... אני מתהההה מרעב הצעות לאוכל עם מינימום השקעה מקסימום טעם יתקבלו בברכה ;)
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
9 בנובמבר 2018 בשעה 03:27
ילדתיייייייי בת ואין מאושרת ממני באמת עברתי חוויה מתקנת אני היתאושש וייספר לכם את הסיפור לידה שלי
הריון ולידה
💬
39 תגובות
משתמשת פורטי
15 בספטמבר 2019 בשעה 16:20
שלישיה אם יחידנית. היום הייתי בבדיקה שבוע 8+2 והתבשרתי על שלישיה. הרופא המליץ על דילול, לא יודעת מה לעשות. 2 תאומים זהים. 1 בודד. כלומר דילול זה להוריד את התאומים כי הם חולקים את אותה שיליה וזה הריון בסיכון מאוד גבוה. שאלתי על להשאיר את כולם והוא אמר את רוצה לקחת סיכון שיהיה לך 3 ילדים על כיסאות גלגלים?
הריון ולידה
💬
34 תגובות
משתמשת פורטי
29 ביולי 2020 בשעה 12:36
קבוצת וואטספ למשוערות פברואר 21 https://chat.whatsapp.com/Gnrwc6HBNon1xGYxB5zxbF מוזמנות
הריון ולידה
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
20 בינואר 2021 בשעה 08:44
היי בנות, בנוגע לחיסון הקורונה- מיועד להריוניות שבשבועות מתקדמים רק רוצה לשתף- אתמול הייתי בבדיקה שגרתית אצל הרופא נשים שלי והתייעצתי איתו בנוגע לחיסון הקורונה האם לעשות או לא. אני כרגע בשבוע 34. הוא לטענתו אומר שלא ממליץ (כמובן שהבחירה בסוף היא שלי) מכיוון שאין מספיק מחקרים בנוגע לחיסון הנוכחי בהריון, הסיבה הנוספת היא שעכשיו אקבל את המנה הראשונה ובעוד חודש רק את המנה השניה, והוא לא רואה שזה פרקטי מכיוון שאני נורא קרובה ללידה/אחרי לידה. בנוגע להריוניות שנמצאות בשבועות מוקדמים ממליצה לבדוק עם הרופא נשים שלכן
קורונה ביחד
💬
1 תגובות
משתמשת פורטי
15 במאי 2021 בשעה 08:32
שבוע 6+5 פתאום נהייתי ממש חלשה עייפה ואין תיאבון בכלל , מתי זה עובר😢
הריון ולידה
💬
1 תגובות