☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 732302
משתמשת פורטי
2 במרץ 2021 בשעה 12:08
היי. מישהי יכולה להמליץ על כדורים קטנים(לא ענקיים) להריון כמובן . שהם ויטמינים מאריכי שיער ויש בהם ברזל? מנסיון אישי בבקשה!!
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
2 במרץ 2021 בשעה 12:19
אחרי בדיקה ארוכה, גיליתי שאף כדור לנשירת שיער/צמיחת שיער לא מותר בהריון לצערי.
משתמשת פורטי
2 במרץ 2021 בשעה 12:19
מקווה שתמצאי אחד חחח
משתמשת פורטי
2 במרץ 2021 בשעה 13:11
לאורה צודקת ^ אבל בדכ המולטיויטמן שלוקחים בהריון עוזר לחיזוק השיער
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
14 בספטמבר 2019 בשעה 11:05
החזרת עוברים היי , החזרתי עוברים ביום חמישי .. מרגישה עכשיו התכווצויות כאלה .. מישהי חוותה ? מה דעתכן ?
אמהות
💬
32 תגובות
משתמשת פורטי
4 בנובמבר 2019 בשעה 21:34
אמצעי מניעה מותר לשכב ללא אמצעי מניעה? ואין בעיה שהזרע יהיה בתוכי? חחחח תודה לעונות 🤗
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
30 ביוני 2020 בשעה 08:18
שבוע 16 תנועות🤹 איך אתן יודעות שזה תנועה ולא קפיצות שריר עדינות?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
30 ביולי 2020 בשעה 05:40
שמיכה עם רוכסן עד איזה גיל זה אפשרי? מה שאני לא שמה עליו איכשהוא בסוף זה מגיע לפנים. הוא בן 4 חודשים ולא מפסיק להשתולל להרים ידיים רגליים רוצה לכסות אותו אבל מפחדת כל פעם נכנסת ורואה את השמיכה על הפנים והוא נאבק. כרגע כבר כמה ימים יושן בלי שמיכה.. אבל יש מזגן. מה אומרות על השמיכה שנסגרת על הגוף? עד איזה גיל זה מתאים? ואיפה מומלץ לקנות?
אמהות
💬
9 תגובות
משתמשת פורטי
25 באוגוסט 2020 בשעה 04:42
גוונים בחודש תשיעי ??
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
29 בדצמבר 2020 בשעה 14:15
מאז שנכנסתי להריון הפכתי לאישה מאוד עצלנית, אני לא מתעוררת לפני 12:30 בקושי אני מצליחה לקום לעבודה ! אני כמה ימים כבר לא הכנתי אוכל בבית בקושי יש בי כוח לנקות את הבית , כל הזמן עייפה כל הזמן בחילות והקאות ! נמאס לי קשה לי מאוד , אפילו אין לי כוח להתאפר ולהתלבש כמו שצריך ! העלי מנסה להתקרב אליי ואין לי כוח לפעמים אני אומרת לו שאני עייפה ולא באלי! זה הריון ראשון שבוע שמיני לא יודעת מה יהיה בהמשך ! מאוווווד קשה לי תעזרו לי מה לעשות !
הריון ולידה
💬
11 תגובות
👍
1 לייקים