בנות..עשיתי בדיקות בבוקר..כל הערכים הנמוכים קשורים לברזל נמוך..זה ממש קריטי או שיחסית סביר? אני לוקחת ברזל במולטי ויטמין+ברזל בנוסף
הריון ולידההריון ולידה
💬14 תגובות👍1 לייקים

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בפברואר 2021 בשעה 11:37
כן. ההמוגלובין וגם שתי הבדיקות שמעל ומתחת מושפעות מזה. דברי עם הרופא, אולי את צריכה 2 ברזל בנוסף למולטי.. אני לקחתי 2 של 100 מ''ג. איזה ברזל את לוקחת? כמה מ''ג? ומתי את לוקחת אותו?
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בפברואר 2021 בשעה 11:37
ולגבי הקריטי/סביר, 11 מתחיל כבר להיות נמוך ואת צריכה לוודא שלא יירד עוד.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בפברואר 2021 בשעה 11:40
לולי יש לי רופא נשים רק עוד 3 שבועות...🤕😧 אני לוקחת בדכ ברזל אחרי צהריים כשאין לי חלבי בקיבה חחח והעלתי לך תמונה של הברזל שאני לוקחת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי28 בפברואר 2021 בשעה 11:40
אולי פשוט להחליף ברזל?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

כן אז חוצפנים בלי גבולות!!! היום נסעתי עם הבן שלי לרופא שיניים ילד בן 6.5 ולא לקחתי את האוטו כי המרפאה במרכז תל אביב ואין גישה לאוטו אז לקחתי מונית שירות שילמתי על 2 מושבים לי ולבן שלי אני חודש 7 להריון עם תאומים והבטן ענקית!!!! ישבנו במושבים ניפרדים ותאורה הייה עוד מקום ריק... בקיצור ניכנסת אישה בשנות ה40 לחייה ובשיא החוצה אומרת ילד קום והבן שלי לא שמע אותה הייה עם אוזניות אז היא אומרת יאללה יאללה של מי הילד שיקום אז אמרתי הילד שלי שילמתי לו על הכיסא ותכף נירד תוכלי לשבת בנתיים יש לך מקום מאחורה אז היא בחוצפה שלה אומרת לי אז שישב עלייך! או שאת תעברי אחורה תני כבוד לגדולים ממך.... והיא ממש לא הייתה זקנה או משהו כזה ואז כבר כל האנשים במונית התחילו לרדת עלייה ולהגיד שהיא עברה כל גבול ויש מקום שלא תעשה רעש... אני אישית כבר בשלב הזה לא התייחסתי אלייה אבל מעניין אותי האם הייתם מעבירות את הילד לשבת מאחורה? ( אני לא משנה מה לא הייתי מעבירה אותו אחורה אלה אם כן הייתה נכה או ממש מבוגרת מעבר לזה לא רואה סיבה)
הריון ולידההריון ולידה
💬22 תגובות