בחמישי בבוקר הוצאתי חזה עוף קפוא להפשרה במקרר. בחמישי בערב לא הפשיר לגמרי ולכן לא עשינו איתו כלום. בינתיים כמובן שהוא נותר במקרר והפשיר - היום אפשר להשתמש בו ולבשל? או מאוחר מדי?
הריון ולידההריון ולידה
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בפברואר 2021 בשעה 16:30
לדעתי מאוחר מדי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בפברואר 2021 בשעה 16:31
פיקאצו האמת שלא שאלתי כבר...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בפברואר 2021 בשעה 16:32
לא מאוחר
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בפברואר 2021 בשעה 16:32
פוקהונטס גם אם היה כל הזמן במקרר?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך