תינוקת בת שבעה חודשים עושה בעיות לקראת השינה היא יכול להיות סופר עייפה אני מניקה אותה נרדמת לי בידיים כשאני קמה לשים במיטה היא מתעוררת ומתחילה לבכות ואני חוזרת שוב מניקה נרדמת שוב מתעוררת איך שאני שמה במיטה ועד שאני מתייאשת ושמה אותה לידי במיטה ומניקה אותה ואז היא נרדמת במיטה לידי ויושנת לידי מה אפשר לעשות במצב הזה ובלי ציצי אין מצב שהיא נרדמת יש מה לעשות?
הריון ולידההריון ולידה
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בפברואר 2021 בשעה 18:28
ממש כמו הבן שלי. הוא בדיוק היה ככה. תשבי לידה, תחזיקי לה את היד. תלטפי לה את הגוף. היא תרגע ותלמד לישון. אל תוותרי ואל תתיאשי. זה יסתדר בעזרת ה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בפברואר 2021 בשעה 18:29
אני נסיתי ללטף אותה אבל היא מתחילה לצרוח ולא נרגעת
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בפברואר 2021 בשעה 18:37
אני עושה לבן שלי כמו עיסוי כזה ברגליים, זה ממש מרגיע אותו. תמצאי משהו שמרגיע אותה. אם היא ממש בוכה, תרימי אותה, תרגיעי, ותחזירי למיטה. בלילות הראשונים זה יכול לקרות מלא פעמים, אבל תוך חודש וחצי חודשיים הוא בקושי כבר עושה את זה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בפברואר 2021 בשעה 18:37
אני אומרת לך זה בדיוק בדיוק מה שהיה עם הבן שלי. ממש ממליצה לך את הדרך הזאת.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות