☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 726422
משתמשת פורטי
22 בפברואר 2021 בשעה 21:11
בנות איך בוחרים מזרון טוב לתינוק? (לקראת לידה)
הריון ולידה
💬
3 תגובות
תגובות (3)
משתמשת פורטי
22 בפברואר 2021 בשעה 21:15
חשוב שיהיה קשיח ונושם
משתמשת פורטי
22 בפברואר 2021 בשעה 21:27
יש את המזרן הנושם
משתמשת פורטי
22 בפברואר 2021 בשעה 21:42
כמו שג׳ני אמרה
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
5 במרץ 2019 בשעה 16:53
היוש 2 שאלות קטנות וחמודות.. 1. איזה תחתונים מומלצים לשים אחרי ניתוח קסרי. 2. האם מותר לק ג'ל לניתוח?
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
10 בספטמבר 2019 בשעה 08:02
הריון ראשון מתי התחלתן להרגיש ממש בעיטות? שבוע 24 מרגישה דחיפות עדינות .. באיזה שבוע הרגשתן ממש בעיטות חזקות ומובנות ?
הריון ולידה
💬
13 תגובות
משתמשת פורטי
30 במרץ 2020 בשעה 17:14
התפתחות תקינה? היי הבת שלי בת חמישה חודשים ( נולדה בשבוע 36) כבר בגיל חודשיים וחצי התהפכה מהגב לבטן.. אני שמה אותה על הבטן המון, עושה איתה המון תרגילים שאני רואה ביוטיוב שמעודדים שכיבה על הבטן והתהפכות. למרות כל זה נראה שהיא מתעייפת מהר משכיבה על הבטן ומורידה את הראש ( וממשיכה לשכב על הבטן).. גם הפסיקה להתהפך מהגב אל הבטן חוץ מפעמים בודדות וגם זה לוקח לה זמן.. היא מחזיקה צעצועים יפה בידיים ונראה שהיא מנסה לסובב את הרגליים להתהפך מהגב אל הבטן.. בבדיקה בטיפת חלב אמרו שהיא מתפתחת יפה לגילה ( נחשבת בהתפתחות של 4 חודשים כי נולדה פגית). בכל זאת נראה לי מוזר שאני ממש כל הזמן שמה אותה על הבטן והיא עדיין מתעייפת מהר. וגם זה שבקושי מתהפכת..לא כמו בהתחלה.. חושבת שאולי בגדי החורף המסורבלים יותר. ולפעמים ממש חושבת שאולי אני עושה משהו לא נכון.. מישהי יכולה לתת חוות דעת או משהו?
התפתחות התינוק
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
17 במאי 2021 בשעה 07:11
אתמול בלילה התחילו לי כאבי בטן עכשיו כבר טיפה והיה לי עכשיו שלשול והראש מרגישה קצת סחרחורת אני רק בתחילת הריון4+3 מה לדעתכן זה יכול להיות מצריך בדיקה?
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
10 ביוני 2022 בשעה 09:56
מישהי ששמרה דם טבורי ויודעת איך זה הולך ומה צריך לעשות??
הריון ולידה
💬
2 תגובות
משתמשת פורטי
21 ביוני 2022 בשעה 16:23
היי בנות, בחמישי הזה אני חודשיים אחרי לידה. עד עכשיו הצלחתי להיטהר פעם אחת ומיד אחר כך קיבלתי מחזור (היום בדיוק שבוע להתחלת המחזור) ואני עדיין לא מצליחה לעשות הפסק. אני פשוט חוששת שזה מצב חריג שכל כך הרבה זמן לא מצליחים להיטהר לבעל קרה למישהי?
דתיות ונהנות
💬
4 תגובות