להרתיח בסיר 5 תפוחי אדמה, עד שהם רכים ממש להוציא ולפרוס לפרוסות לסדר בתבנית ולשים את הרוטב
לרוטב: לטגן בצל עם חמאה ומעט שמן זית, אפשר להוסיף שן שום שלמה לטעם ולאחר מכן להוציא, להוסיף פרוסות פטריות עד להשחמה, לאחר מכן להוסיף שמנת לבישול 250 גר׳ ובאותו מיכל למלא חלב ולהוסיף, להביא לרתיחה ולהתחיל לתבל: מעט מרק עוף, רביעית כפית אגוז מוסקט, מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לשפוך הכל על התפוחי אדמה לפזר מעט גבינה צהובה ולהכניס לתנור עד שהגבינה מתחילה להשחים מעט ובתיאבון👍🏻