שבוע טוב,שאלה למה שאני מכינה חלות הם יוצאות לי כבדות ואחרי שעה זה כבר לא אורירי אשמח למתכון ואיך מכינים?? תודה רבה
במטבח עם מעיין
💬6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי20 בפברואר 2021 בשעה 18:50
כמה זמן את לשה? תלושי לפחות 10 דקות במיקסר על מהירות 1 או 2. וזה יפתח את הגלוטן ויעשה טוב לשמרים. וגם לא צריך מים חמים זה יכול להרוג את השמרים. אם את משתמשת בשמרים טריים תשימי את המלח רק אחרי שהבצק קצת התגבש דקה. וגם משפר אפייה מאוד עוזר
משתמשת פורטי20 בפברואר 2021 בשעה 18:51
יש לך מתכון לקילו?
משתמשת פורטי20 בפברואר 2021 בשעה 18:51
זה מתכון ממש מעולה
משתמשת פורטי20 בפברואר 2021 בשעה 22:50
להתפיח פעמיים. אחרי שהבצק לפי והכפיל את הנפח שלו, "תצבטי" אותו קצת שיוריד שוב מהנפח ואז תתפיחי שוב. החלות יוצאות אוריריות וטעימות!!!