המלצה למתכון צלי בשר הכי קל שיש
והכי טעיםםםם
רוצות?
אוכל
💬14 תגובות👍3 לייקים
תגובות (14)
משתמשת פורטי18 בפברואר 2021 בשעה 16:29
ברוררר
משתמשת פורטי18 בפברואר 2021 בשעה 16:32
בטח
משתמשת פורטי18 בפברואר 2021 בשעה 16:42
סבבוש
אז ככה :
לוקחים נייר כסף גדול ועליו מניחים נייר אפייה
(ראו תמונה) לפזר 3 בצלים גדולים חתוכים לרצועות
להניח על הבצלים את נתח הבצל ולמרוח אותו מכל הכיוונים באבקת מרק בצל.
לעטוף היטב את הנתח עם הנייר כסף שלא יציץ.
לשים בתבנית ולהכניס לתנור 180 מעלות ל 3 שעות.
כשיוצא מהתנור לתת לו להתקרר מעט ולפתוח את הנייר, תראו שהבשר הוציא את כל המיצים השווים שלו וביחד עם הבצל נוצר רוטב מושלם.
תעבירו את הרוטב לסיר ואת הבשר למקרר ללילה או לכמה שעות שיהיה נוח לפרוס אותו.
לקצוץ פטריות ולהוסיף לסיר ביחד עם מלח גס ופלפל שחור. להוסיף את פרוסות הבשר ולחמם הכל יחד כחצי שעה.
בתיאבון👌