איך לעזעזל מכינים פתיתיםםםם הם נדבקים לי כל פעם 😑
אוכלאוכל
💬10 תגובות

תגובות (10)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בפברואר 2021 בשעה 12:32
הכי פשוט שיש! גיליתי רק עכשיו🙊 מהאינטרנט 1. לחמם את השמן בסיר, להוסיף את הבצל הקצוץ ולטגן מעט. 2. להוסיף את השום הכתוש והפפריקה המתוקה, ולערבב היטב כל הזמן כדי שלא יישרף. 3. להוסיף את הפתיתים, לערבב היטב ולטגן לפחות כ- 4 דקות עד שהפתיתים מקבלים צבע יפה. 4. להוסיף את המים הרותחים (המים צריכים להיות בגובה הפתיתים), להמשיך לערבב, להוסיף את המלח והפלפל השחור, לערבב שוב מעט ולכבות את הגז ישר. 5. לסגור את הסיר עם מכסה (כשהאש כבויה) ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות. 6. לאחר 10 הדקות לערבב בעדינות את הפתיתים עם מזלג או כף (להפריד בין הפתיתים), שוב להניח בצד כ- 10 דקות ושוב לערבב ולהפריד בין הפתיתים. המים מתאדים והפתיתים יוצאים כך אחד אחד (גם אחרי לילה במקרר הם לא נצמדים זה לזה). 7. בתיאבון😊
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בפברואר 2021 בשעה 12:32
לדעתי הסוד הוא להוסיף קצת יותר שמן ממה שאת שמה ככה הם יוצאים אחד אחד ולא נדבקים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בפברואר 2021 בשעה 12:36
להוסיף יותר שמן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בפברואר 2021 בשעה 12:37
ולא לבשל יותר מהזמן שכתוב על האריזה

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך