בוקר טוב אהובות💗☃️❄️ חייבת מתכון לטבית עיראקי הכי מושלם שישש! תודה לעונות😘
אמהותאמהות
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בפברואר 2021 בשעה 06:34
למירי מנשירוב מתכון של טביט עוף שלם למילוי (חשווה): בערך חצי כוס אורז שטוף (תלוי בגודל העוף) 2 קורקבנים חתוכים לריבועים או חזה עוף חתוך לריבועים כף גדושה רסק עגבניות 1 בצל קצוץ 2 עגבניה מגורדת כפית בהרת מלח ופלפל 1/4 כוס מים 1-2 כפות שמן לערבב הכל יחד ולמלא את העוף. תופרים את כל הפתיחים. אני סוגרת עם קיסמים. זה מחזיק די טוב. בסיר גדול ורחב מחממים מעט שמן ומניחים את העוף כשגבו מופנה כפלי השמן. משחימים היטב היטב והופכים את העוף לצידו השני. בסיום ההשחמה העוף צריך להיות עם גבו כלפי מעלה 1 בצל קצוץ 1 עגבנייה קצוצה בשלב הזה מוסיפים את הבצל והעגבניה הקצוצים ומטגנים יחד עם העוף. 1 רסק עגבניות קטן 2 כפות בהרת מלח ופלפל לפי הטעם מים עד כיסוי 2/3 מגובה העוף בסיר. להביא לרתיחה ולבשל את העוף כשעה. 2 כוסות אורז שטוף היטב - מוסיפים לסיר מסביב לאורז.אם יש צורך משפרים טעמים ולבשל על להבה קטנה עד שהנוזלים מתייבשים. צריך לשים לב ליחס המים וכמות האורז כדי שהאורז יצא במידה רכה אך לא מעוך. בשלב הזה מחממים תנור ל - 200 מעלות. מכניסים את הסיר ולאחר כשעה מנמיכים את חום התנור לחום שבת. אפשר להניח על האורז ביצים קשות שישחימו עד שבת.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בפברואר 2021 בשעה 10:02
עשית לי חשק לטבית של סבתא😅
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי17 בפברואר 2021 בשעה 10:38
תודה תהילה!🤗

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך