בואו נדבר על זה שעם ההריון יש לי דחייה מפטריות והתחשק לי פסטה ברוטב שמנת פטריות (רק בלי הפטריות🤭) במקום הפטריות מחליף אותו הקישוא.. נשמע מוזר.. אבל תשמעו.. זה אדירר!!! (אגב.. אני רגישה ללקוטוז.. אז זה לא בדיוק שמנת זה קרם קוקוס- זה מדהים מי שלא ניסתה עדיין ורוצה לעשות פסטה פרווה- לא חלבית)
אוכלאוכל
💬8 תגובות👍6 לייקים

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2021 בשעה 16:08
וואי אוראל אני גם רגישה! הכנתי כמה פעמים עם קרם קוקוס אבל ממש מרגישים אותו. הצלחת להעלים את הטעם? אם כן, אשמח למתכון!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2021 בשעה 16:23
אני תמיד מוסיפה לקרם קוקוס בצל, אז הוא יותר דומיננטי בטעם ככה שהקוקוס לא תופס טעם דומיננטי. בכללי המתכון פשוט: מקפיצה בצל פטריות או במקרה הזה קישואים ( אבל תוסיפי כל ירק לבחירתך, גם בטטה זה מעולה!) את מקפיצה עד שזה מתרכך לגמריי ומוכן מוסיפה את הקרם קוקוס מלח פלפל לפי הטעם בישול קצר עד שהקרם קוקוס רותח ואז מכבה את הגז זהו🥰
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2021 בשעה 16:39
אז זה ממש כמו שאני מכינה רק לא שמה בצל אז אולי זה באמת יפחית את הטעם. אני גם שמה שום, אגוז מוסקט ויין לבן (מחכה שיתאדה ממש טוב כמובן). אני אנסה עם בצל! תודה!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי13 בפברואר 2021 בשעה 16:49
וואי שום זה רעיון טוב!! אני אוסיף פעם הבאה!!

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך