לא יודעת איך מכינים את זה.. אם מכינים עם ביצים חיות אז לא.
אם זה משהו שנמכר בקופסא בסופר אז בטוח שכן כי זה מפוסטר
משתמשת פורטי12 בפברואר 2021 בשעה 14:53
אומרים שאסור בגלל ביצים לפי דעתי אין סיבה שאסור קרם ברולה עובר אפיה של 40 עד 50 דקות ו150 עד 160 מעלות זה כמו שאת מכינה חביתה בשתי דקות
משתמשת פורטי12 בפברואר 2021 בשעה 14:55
פשוט הזמנתי משף קונדיטור שמכין בבית קרם ברולה אישי וזה נראה כול כך טעים ומושלם ופתאם לרגע נלחצתי אני משתדלת בגלל לא לקנות קינוחים מסופר אלא רק מה שנעשה בבית פרטי
משתמשת פורטי12 בפברואר 2021 בשעה 15:27
אסור קרם ברולה בהריון, יש בו ביצים שלא מתבשלות כמו שצריך... (רק שורפים עם ברנר את הסוכר, לא עובר אפייה)
אלא אם כן אופים בתנור