היי בנות, שאלה למי שאופה חלות
אתן אופות עם ביצה/ בלי ביצה?
אני בעצמי אופה חלות בלי ביצה לפעמים יוצא מושלם ואוורירי ולפעמים פחות...
ובכלל למה להוסיף ביצה מה זה נותן?
תודה לעונות
אוכל
💬15 תגובות
תגובות (15)
משתמשת פורטי12 בפברואר 2021 בשעה 12:58
ביצה לרוב נותמת את הצבע השזוף,ונותנת להן רכות
אני אישית אופה בלי ביצה יוצא לי צבע מושלם וקריספי מבחוץ ורךךך מבפנים
משתמשת פורטי12 בפברואר 2021 בשעה 12:59
מצרפת תמונה
משתמשת פורטי12 בפברואר 2021 בשעה 13:00
נראה מעולה!! גם אני אפיתי בלי ויצא מוצלח סתם מעניין אותי לדעת כי יש הרבה דעות