היי בנות, שאלה למי שאופה חלות אתן אופות עם ביצה/ בלי ביצה? אני בעצמי אופה חלות בלי ביצה לפעמים יוצא מושלם ואוורירי ולפעמים פחות... ובכלל למה להוסיף ביצה מה זה נותן? תודה לעונות
אוכלאוכל
💬15 תגובות

תגובות (15)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בפברואר 2021 בשעה 12:58
ביצה לרוב נותמת את הצבע השזוף,ונותנת להן רכות אני אישית אופה בלי ביצה יוצא לי צבע מושלם וקריספי מבחוץ ורךךך מבפנים
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בפברואר 2021 בשעה 12:59
מצרפת תמונה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בפברואר 2021 בשעה 13:00
נראה מעולה!! גם אני אפיתי בלי ויצא מוצלח סתם מעניין אותי לדעת כי יש הרבה דעות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי12 בפברואר 2021 בשעה 13:00
בדיוק כמו שאני אוהההבתתת🥰🥰🥰

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך