☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 717593
משתמשת פורטי
11 בפברואר 2021 בשעה 08:10
מה עושים עם בקבוקים קטנים שכבר לא בשימוש? לזרוק? לאחסן ?
אמהות
💬
4 תגובות
תגובות (4)
משתמשת פורטי
11 בפברואר 2021 בשעה 08:13
לזרוק לדעתי. מילא אי אפשר להשתמש יותר מידיי זמן. אם הם תקינים עדיין ץשאירי למים. אם לא אז דיי. אני הייתי מחליפה המון את הבקבוקים.
משתמשת פורטי
11 בפברואר 2021 בשעה 08:15
לזרוק
משתמשת פורטי
11 בפברואר 2021 בשעה 08:18
לתרום לצער בעלי חיים
משתמשת פורטי
11 בפברואר 2021 בשעה 09:02
עוקבת
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
23 במאי 2018 בשעה 16:08
איך מבדילים בין בריקסטון היקס לצירים? מישהי יודעת? כרגע מרגישה כאבי מחזור באים והולכים (לא סדירים) הכאב מתחיל מהגב (שבגב זה הכי כואב) וממשיך לבטן. הבטן לא קשה כמו שאומרים בצירים. מצד שני לא מצליחה לתזמן כי זה לא מובן לי. כשאני חושבת שנגמר הציר הוא לא נגמר ואז מאפסת. או שיש לי כאבים מעל לדקה ברצף.
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
15 ביוני 2019 בשעה 15:09
זה רק אני!??? העליה במשקל מתסכלת אותיייי שבוע 24 בערך 7 קילו ומרגישה שזו רק ההתחלה והתסכול מהמשקל ובנוסף כמובן שאקנה בפנים בגב ובחזה העיקר הבריאות ברור ותודה לאל על הכל אבל קצת מתסכל 😫 במיוחד שאין מה לעשות
הריון ולידה
💬
7 תגובות
משתמשת פורטי
30 במרץ 2020 בשעה 13:44
כדורים וכאבי ראש- עזרהה זה לא הגיוני אני כמעט כל יום לוקחת כדור אקמול.. אני יודעת שלא בריא לקחת מצד אחד ומצד שני אומרים שבהריון זה בטוח לקחת אקמול באופן רגיל באמת שאני הכי מנסה להמנע אבל הכאבי ראש משתקים אותי ואני נחשבת עובדת חיונית אז אני מנסה להמנע ככל האפשר עד שמגיע רגע שאני נשברת.. אתמול לקחתי 4 כדורים עכשיו עוד אחד.. אוף מה אפשר לעשות? חושך והמגבת קרה לא עוזר לי בשיט!
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
29 בספטמבר 2020 בשעה 11:47
בנות, כמה עליתן עד שבוע 22? הייתי אצל האחות והיא פגעה בי מאוד היא אמרה שהבטן שלי נראת גדולה היא שאלה אם אני בסוף ההריון ואחר כך שאלה אם זה תאומים איפה הטקט לא הבנתי יצאתי ממנה בוכה התחלתי את ההריון במשקל של 51 קילו בחודש וחצי האחרון עליתי 3 קילו בכללי עליתי 6 קילו עד עכשיו הייתי אצלה אחרי שעשיתי סיקרת מערכות שניה הרופא אמר ש עוברית בגודל המתאים לשבוע לא ציין שום דבר מיוחד לגבי הגודל. חייבת לציין שכמעט כל השמלות שלי שהם מידה xs וs עולות עלי יש כאלה שעדיין גדולות עלי רק הבטן שלי גדלה, הידיים והרגלים אותו הדבר בעלי ממש כעס שהוא שמע את זה ואמר לי לא ללכת אליה יותר אבל אני כבר שבוע בתחושה לא טובה עם הגוף שלי וכל דבר שאני אוכלת אני מרגישה רע מפחדת לגעת במתוק כי היא גם זרקה לי תעשי בדיקת סוכר כמה שיותר מהר. אני ממש בחרדות לעוד מישהי קרה שעלתה ככה במשקל בחודש וחצי?
הריון ולידה
💬
25 תגובות
משתמשת פורטי
31 באוקטובר 2020 בשעה 12:47
היי בנות, אני 4 ימים אחרי לידה עם תפרים. הדימומים די פסקו לי, החתך מאוד כואב ונפוח. ביומיים האחרונים אני רואה הפרשה צהובה על הפד. זה בסדר או שזה חריג?
אמהות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
20 בינואר 2021 בשעה 06:33
בוקר טוב בנות חייבת את עזרתכן איזה עגלה בוגבו בי 5/6 או סייבקס מיוס / פריאם . מבחינת נוחות קלילות וכמובן יופי ☺️
הריון ולידה
💬
4 תגובות
👍
1 לייקים