אני שמה תמיד שעה על 180 מעלות ומוכן לי
תטעמי שפיץ קטן ותראי אם מספיק לך
משתמשת פורטי9 בפברואר 2021 בשעה 12:03
זה משתנה מתנור לתנור
יש תנור שזה לוקח בו שעה
ויש פחות
וגם יותר
אצלי בתנור אני שמה על 200 לשעה וחצי
בשעה הראשונה אני שמה אותו בתבנית עם נייר כסף ואחר כך מורידה
משתמשת פורטי9 בפברואר 2021 בשעה 12:07
שעה וחצי ככה עם נייר כסף רבע שעה לפני הסוף להוריד נייר
משתמשת פורטי9 בפברואר 2021 בשעה 12:08
שעה זה בסדר אם תתני חיזוק של מצב טורבו ותעלי את המעלות לקראת הסוף
אם את קצרה בזמן ואת רואה שלא נהייה לפני מצב הטורבו - תחתכי קו אלכסון עם הסכין בעוף
הוא יתבשל בפנים