שאלה להריוניות.. הכנתי לביבות כרישה בתנור זה עם ביצה הן היו חצי שעה בתנור- כל המסביב התקשה והבפנים ממש רך (כי זה כרישה ותפוא) אפשר לאכול נכון? אין סיכוי שאחרי חצי שעה בתנור הביצה עדיין חיה ?
הריון ולידההריון ולידה
💬1 תגובות

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בפברואר 2021 בשעה 20:58
אין סיכוי שמשהו חי נשאר מהביצה הזאת. בתאבון!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בפברואר 2021 בשעה 20:59
תודה ❤ הייתי בוכה עכשיו אם הייתי שומעת אחרת חחח

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך