ערב טוב .. אני עושה כמה שינויים בכלי המטבח ואשמח לעזרה....🙏 *מעבד מזון: אולי תוכלו להמליץ לי מנסיון על משו טוב וזול? עיקר העבודה שלי איתו זה קיצוץ ירקות והכנת סלטים. *סירים ומחבטות: -מה ההבדל בין סיר יצירה לבין אבן שיש ומה יותר מומלץ? -האם פלנצה זה דבר מומלץ ולמה הוא שימושי? אם יש לכן עוד איזשהן תובנות בנושא אשמח לשמוע... תודה ענקית!!!!
אוכלאוכל
💬3 תגובות

תגובות (3)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי3 בפברואר 2021 בשעה 20:14
*סיר יציקה*
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בפברואר 2021 בשעה 20:05
מעבד מזון לא יכולה להמליץ כי יש לי אחד יקר של קנווד (אם תרצי אחפש את הדגם, עלה בזמנו כמעט 2000 שקל, כמובן שיש דגמים הרבה יותר זולים) סיר יציקה זה הסירים הרגילים בהם משתמשים. הם סירים טובים וכדאי לקנות כמה. סיר אבן שיש זה סיר בציפוי מיוחד שנותן כביכול בישול כמו על אבן שמוט. סירים יקרים מאוד, לדעתי האישית אין טעם להשקיע. אני מגדירה את עצמי בשלנית ולא השקעתי בסיר כזה. פלנצ'ה זה משטח צליה, בדומה למנגל אבל על גז ולא פחמים. אני מכינה עליו המבורגרים, קבבים, סטייקים, נקניקיות, עראיס ועוד. בעיני נחמד שיהיה אבל לא הדבר הראשון שהייתי קונה.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי4 בפברואר 2021 בשעה 23:14
תודה רבה אהובה❣

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך