עכוז היי, אני שבוע 36+4 עד עכשיו העובר היה במצג עכוז וקבענו ניתוח קיסרי לשבוע 38. היום עשיתי אולטראסאונד והוא התהפך למצג ראש! יכול להיות מצב שהוא יחזור להיות עכוז?
הריון ולידההריון ולידה
💬6 תגובות👍1 לייקים

תגובות (6)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2021 בשעה 19:59
נראה לי שמעכשיו הוא כבר מתקבע
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2021 בשעה 20:03
תתפללי שלא
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי1 בפברואר 2021 בשעה 20:18
אומרים שמשבוע 36 הוא מתקבע. איזה כיף
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי2 בפברואר 2021 בשעה 20:15
היי, אני בשבוע 36 והעובר במצג עכוז. ממש מקווה שהוא עוד התהפך!! שאלה- האם הרגשת שהוא התהפך? זה מורגש? כואב? שינוי בתנועות? משהו ?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך

חשוב לקרוא! אנשים אומרים לנו לא להניק לצורך נחמה, בזמן שהם לוגמים מהתה המרגיע שלהם. אנשים אומרים לנו לא להרדים את הילד על הידיים בחיבוק, בזמן שהם ישנים כפיות עם בן הזוג שלהם. אנשים אומרים לנו שהילד שלנו גדול מידי כדי לינוק, בזמן שהם שותים חלב פרה. אנשים אומרים לנו לא להרדים בהנקה או בתנועה, בזמן שהם מוכרים לנו את הגאדג׳טים הכי חדישים שנועדו לעשות בדיוק את אותו דבר. אנשים אומרים לנו לתת לתינוק שלנו לבכות, בזמן שהם הולכים לנחם חבר או לעזור לאדם במצוקה. (שלא נדבר על זה שהם לא נותנים לחתול/כלב לבכות אפילו שניה) אנשים אומרים לנו שמענה לצרכים יוצר הרגלים רעים, בזמן שהם שותים אלכוהול ומעשנים. אז הם אומרים!!! אבל אנחנו לא הם, ולא אכפת לנו מה הם אומרים! כי אנחנו האימהות יכולות לשמוע את האינסטקטים שלנו חזק וברור, והם לא יושתקו! ולא ידוכאו! כי למרות שאנחנו מותשות, אנחנו יודעות שהבכי של התינוק שלנו זאת לא מחאה, זאת דרך תקשורת, זאת קריאה לעזרה. כי אנחנו יודעות שאם הם קוראים לנו ב3 בלילה, זאת לא מניפולציה!!! כי למרות הכאבים בגב ובאגן מכך שאנחנו ישנות בפוזיציה c אנחנו יודעות שמהר מאוד השקע הקטן בצד ימין של המזרון יתפוגג. ואנחנו נקבל בברכה כל כאב בגוף- רק כדי שנוכל להרגיש אותם יונקים לפחות עוד פעם אחת. אנשים אומרים, אבל אנחנו יודעות! אנחנו יודעות שזה חשוב, אנחנו יודעות שזה נכון עבורנו ועבור התינוק שלנו, ואנחנו יודעות שזה בדיוק איך שזה אמור להיות. אנחנו יודעות, אמא יקרה, והם יכולים להמשיך להגיד. בואו ננוח בשלווה בתוך הידיעה העמוקה הזאת. כי כל אחת מאיתנו מרגישה עמוק בפנים מה הכי נכון כנסו עלי לקיר לעוד פוסטים מאת לירן צמח באינסתגם (היא מודעת לפרסום שלי) וגם למי שיש לעקוב אחריה זה חובה !
אמהותאמהות
💬1 תגובות👍25 לייקים