רוצה להכין צורות משוקולד בתבנית סיליקון, איך אני מכינה את השוקולד? (אפשר חלבי..) ומה הם שלבי ההכנה?
אוכלאוכל
💬9 תגובות

תגובות (9)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2021 בשעה 19:10
הכי קל ברמאות- תמיסי נטיפי שוקולד או קוביות שוקולד, תיצקי לתבנית ותקררי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2021 בשעה 19:15
תוסיפי כפית שמן יוצא מבריק ולא ידבק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2021 בשעה 19:29
איזה שמן? קנולה? קוקוס? חמאה? 💙
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2021 בשעה 19:29
דנבר, בלי שמנת מתוקה?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך