בדיוק בעלי הכין אתמול- בשר- איזה שאת רוצה.. מספר 2 או מספר 6 זה בדרכ לצלי- אתמול בעלי עשה אסאדו. אבל זה לא משנה.
סוגרת את הבשר במחבת מכל הצדדים יפה, שיהיה לו קצת צבע... באותו סיר (רחב שאפשר להכניס לתנור), שמה ירקות איזה שאת רוצה אנחנו שמנו אתמול מה שהיה בבית שזה לא הרבה חחח בצל, הרבה שום שלם עם הקליפה, תפוחי אדמה, בטטה וגזר וערמונים בווקום. אם היה הייתי שמה שורש פטרוזיליה גם... חותכת מאוד גס. שופכת את השמן שטיגנתי בו את הבשר ומוציאה את הבשר לצלחת. מסדרת את הירקות בתבנית ועליהם את הבשר. על הבשר והירקות שמה רוטב- סויה וסילאן (תעשי מיקס כזה של יותר סילאן וסויה תוסיפי לפי כמה שטעים לך) אם את אוהבת יותר מתקתק אז יותר סילאן ואם פחות אז פחות סילאן.
וזהו, לשים את הרוטב על הבשר והירקות ולכסות בנייר כסף. אנחנו שמנו ל5 שעות על 150 מעלות. יצא מעולה