אני לוקחת בשר שלם מספר 5
מורחת אותו טוב טוב באבקת מרק בצל מכל הכיוונים.
לוקחת נייר כסף חתיכה גדולה, עליה מניחה נייר אפייה. חותכת מלא בצל איזה 4 גדולים לרצועות, מפזרת ועל זה מניחה את גוש הבשר.
עוטפת היטב עם הנייר כסף, מכניסה לתנור ל 3 שעות על 130 מעלות.
יוצא רך כמו חמאה.
את כל הנוזלים שניגרים ממנו מעבירה לסיר עם הבצל מתבלת קצת מלח,פלפל .
פורסת את הבשר לפרוסות (רצוי אחרי לילה במקרר ככה ניתן לפרוס אותו בקלות בלי שיתפרק).
יוצא מעולה!
משתמשת פורטי31 בינואר 2021 בשעה 08:14
*** 180 מעלות
משתמשת פורטי31 בינואר 2021 בשעה 08:15
אחרי שמתבשל את לוקחת את הנוזלים ובסיר ושמההבצל ותבלינים? לא הבנתי
משתמשת פורטי31 בינואר 2021 בשעה 08:16
אחרי התנור לוקחת את הנוזלים יחד עם הבצל שהיה עם הבשר. מעבירה לסיר ומוסיפה מלח,פלפל