אשמח למתכום לצלי בשר בתנור בלי פיטריות תודה
אוכלאוכל
💬14 תגובות👍1 לייקים

תגובות (14)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2021 בשעה 08:13
אני לוקחת בשר שלם מספר 5 מורחת אותו טוב טוב באבקת מרק בצל מכל הכיוונים. לוקחת נייר כסף חתיכה גדולה, עליה מניחה נייר אפייה. חותכת מלא בצל איזה 4 גדולים לרצועות, מפזרת ועל זה מניחה את גוש הבשר. עוטפת היטב עם הנייר כסף, מכניסה לתנור ל 3 שעות על 130 מעלות. יוצא רך כמו חמאה. את כל הנוזלים שניגרים ממנו מעבירה לסיר עם הבצל מתבלת קצת מלח,פלפל . פורסת את הבשר לפרוסות (רצוי אחרי לילה במקרר ככה ניתן לפרוס אותו בקלות בלי שיתפרק). יוצא מעולה!
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2021 בשעה 08:14
*** 180 מעלות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2021 בשעה 08:15
אחרי שמתבשל את לוקחת את הנוזלים ובסיר ושמההבצל ותבלינים? לא הבנתי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2021 בשעה 08:16
אחרי התנור לוקחת את הנוזלים יחד עם הבצל שהיה עם הבשר. מעבירה לסיר ומוסיפה מלח,פלפל

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך