בנות אני מחפשת מתכון לחמין בשרי. פעם ראשונה רוצה לעשות לשבת. הבעיהה שרק אני ובעלי אוכלים אני לא רוצה לעשות כמות גדולה. וגם בעלי אוכל רק את הבשר ותפוחי אדמה.(לא אוכל שועית חיטה כלום.) יש למישהי מתכון ? אפילו מגוגל משו טוב.
אוכלאוכל
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2021 בשעה 06:47
מתכון לחמין מצרכים: 1 בצל תפוח אדמה כמה שאתה רוצה בשר ראש או אסדו 1 בטטה ראש שום חיטה 2 קופסאות חומוס גרגירים תבלינים : פפריקה אדומה כמון מלח פלפל שחור כורכום קינמון טחון אבקת מרק עוף הוראות הכנה : תישלוק את הבשר עד שיהיה כימעט רך קח סיר גדול תיקצוץ את הבצל לקצוץ ושים בסיר שים את 2 הקופסאות חומוס שים טיפה שמן ושים על הגז שישחים הבצל טיפה שים תבלינים 4 כפות פפריקה אדומה גדולות כף אבקת מרק עוף חצי כף כורכום 2 כפות מלח כפית פלפל שחור 3 כפות כמון 2 כפיות קינמון טחון תערבב הכל שים חצי כוס שמן חצי סיר מים לא עד הסוף תערבב טוב עם כל התבלינים שים את הבשר למטה מעל שקית קוקי עם בטטה 1 שים ותיקשור בלי תבלינים בלי כלום שים בסיר תקלף את התפוח אדמה שים בסיר שים את הבצים בסיר שהמים יכסו את הכל אבל לא עד הסוף שלא יגלוש לך!!!. עכשיו חיטה : שים כוס של 250 גרם (זה כוס חמה ) שים כוס מלאה בחיטה בתוך קערה תישטוף את החיטה ושפוך את המים בתוך הקערה שים חצי ראש של שום 2 כפות פפריקה אדומה כף וחצי מלח כף כמון כפית אבקת מרק עוף חצי כפית פלפל שחור חצי כוס שמן כוס וחצי מים רגילים תערבב הכל שפוך בתוך שקית קוקי קשור שים בסיר בתוך אבל שהמים יכסו אורז קח קערה שים כוס אורז כף מלח טיפה פלפל שחור טיפה שמן כוס ןחצי מים תערבב שים בשקית קוקי בתוך הסיר אחרי שהכל בסיר תן לסיר להיתבשל עד שהתפוח אדמה מוכן ותוציא זה בערך 40 דקות
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2021 בשעה 06:47
תעשי רק לפי הכמות שאת צריכה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי31 בינואר 2021 בשעה 06:55
הבשר לא מתייבש ?

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך