אין פעם אחת שניסיתי להכין עוגת שוקולד והיא לא יצא לי קשה ויבשה ,..
הכל לפי ההוראות ופשוט כל פעם מחדש מתאכזבת.
אותו דבר עם חלות ואפייה ..
לא יודעת מה אני עושה לא בסדר.
אוכל
💬9 תגובות
תגובות (9)
משתמשת פורטי29 בינואר 2021 בשעה 15:31
אולי בגלל התנור
משתמשת פורטי29 בינואר 2021 בשעה 15:32
איך את שמה את התנור ? צריך על 180, פלטה עם מאוורר , ואחרי שאת מסיימת תכיני סירופ לעוגה שכולל מים וסוכר ושוקולד/וניל , וכשהיא חמה תמרחי מעליה כדי שלא תהיה יבשה
משתמשת פורטי29 בינואר 2021 בשעה 15:40
זה נשמע שמשהו בתנור לא בסדר ולא משהו שאת עושה בתהליך ההכנה שהוא לא טוב
משתמשת פורטי29 בינואר 2021 בשעה 15:44
ממליצה לך לראות מתכונים בסרטון
אולי משהו לא מובן בדיוק במתכון כתוב
לניקי בי יש הרבה מתכונים בוידיאו ממש פשוטים