צ'יפס מטוגן - עד כמה להגביל? הבנתי שיש בזה משהו שהוא לא בריא (יותר מהרגיל בהריון) בגלל הטיגון של התפו"א, השאלה האם להימנע או לצמצם פשוט?
הריון ולידההריון ולידה
💬4 תגובות

תגובות (4)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בינואר 2021 בשעה 11:21
את יכולה לעשות צ'יפס בתנור.. גם יותר בריא והרבה פחות שמן
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בינואר 2021 בשעה 11:25
זה פשוט עושה צרבות זה הכל..את יכולה לאכל ציפס כמה שאת רוצה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי29 בינואר 2021 בשעה 11:29
אין בזה משהו לא בריא מבחינת הריון.. זה פשטט אוכל מטוגן. תאכלי במידה כמו כל טיגון אחק

פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך