איך מתחילים טעימות?
אמהותאמהות
💬1 תגובות

תגובות (1)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי27 בינואר 2021 בשעה 13:25
קודם ירקות, מהכי פחות מתוק ליותר מתוק - קישוא, גזר, תפו"א ועוד (לאו דווקא בסדר הזה). כל ירק 3 ימים בשעות הבוקר. אחכ מתחילה עם פירות, מהכי פחות מתוק ליותר מתוק - תפוח, אגס, בננה, מלון - שוב לא בטוחה שזה סדר המתיקות. לא ככ זוכרת. כל פרי 3 ימים כמובן גם בשעות הבוקר כדי לזהות אלרגיה בזמן. אחכ שילובים. מבחינה לוגיסטית, הייתי מכינה ירק/פרי מעוך ומקפיאה בשקיות הקפאה בקוביות וכל פעם מפשירה קוביה.