אני מכינה המוווןןןןן מרקים. פחמימה שמגיעה מקטניות מתפרקת לאט יותר ולכן הסוכר לא קופץ. מכינה מרק שעועית, עדשים ירוקות, עדשים כתומות, חרירה בלי איטריות, מרק חומוס...
חולה על מרקים... לפחות את זה לא לקחו ממני 😄
משתמשת פורטי26 בינואר 2021 בשעה 12:55
נענע מותר קורנפלור במרק?
משתמשת פורטי26 בינואר 2021 בשעה 13:04
עדיף לא. זאת פחמימה. אני לא שמה תפוחי אדמה במרקים, רק דברים כמו סלרי, עגבניה, בצל, גזר ועשבי תיבול...
משתמשת פורטי26 בינואר 2021 בשעה 13:05
הקורנפולור במרק בא כדי להסמיך אותו, את יכולה במקום זה לשים במרק עדשים כתומות, הן מתפרקות ומסמיכות את המרק