☰
ראשי
קהילה
שבועות הריון
קופונים והטבות
בלוג
דירוגים
מאגר שמות
מחשבונים
ראשי
›
קהילה
›
פוסט מספר 704296
משתמשת פורטי
25 בינואר 2021 בשעה 17:51
היי למישהי יש מתכון ממש טוב לשקשוקה? שתהיה פיקנטית
אוכל
💬
6 תגובות
תגובות (6)
משתמשת פורטי
25 בינואר 2021 בשעה 17:54
עוקבתתת
משתמשת פורטי
25 בינואר 2021 בשעה 18:00
המתכון של דר שקשוקה בגוגל
משתמשת פורטי
25 בינואר 2021 בשעה 18:08
המתכון של דוקטור שקשוקה אחד הטעימים שייששששש
משתמשת פורטי
25 בינואר 2021 בשעה 18:20
.
רוצה לראות תגובות נוספות?
הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות
הורידי את האפליקציה עכשיו
פוסטים נוספים שיכולים לעניין אותך
משתמשת פורטי
22 בספטמבר 2018 בשעה 11:40
היי בסטי!! אשמח לדעת איזה סלקלים מתאימים לעגלת ג'ואי כרום והיכן ניתן לרכוש. תודה!!!
קניות
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
24 ביוני 2019 בשעה 13:52
שבוע 36 שאלה 🤔 לאחר יומיים שעבדתי קשה בהם היום פשוט לאאאא מצליחה לקום מהמיטה לא כאבים נטו עייפות, התחלתי לארגן את הבית כבר פעמיים ונרדמתי בכל פעם למשך כמעט שעה... זה אחרי שהתעוררתי רק ב10!! הגיוני או שזה אולי נובע מחוסר ברזל,?
הריון ולידה
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
28 בינואר 2020 בשעה 10:49
מתכון צריכה מתכון לשווארמה זכר
אוכל
💬
5 תגובות
משתמשת פורטי
18 במרץ 2020 בשעה 09:34
דימום שבוע 12 אני בהריון תאומים אחרי טיפולים רבים, ובשקיפות לפני שבוע ראו שיש לי שילייה שלישית עם עובר לא מפותח. בשבוע 9 היה לי דימום ואמרו לי בבית חולים הפלה מאיימת. אחרי שראו בשקיפות שילייה שלישית אמרו שיכול להיות שהדימום בשבוע 9 אולי היה כי העובר שלא התפתח שם נספג. הבוקר התעוררתי עם דימום חום, לא כבד , שכבר הפסיק. בגלל המצב אני לא כל כך מעוניינת להגיע לאיכילוב למרות שיודעת שכל דימום מצריך בדיקה ישר, ומחכה לתשובה מהרופא שלי אם אפשר לקפוץ אליו לאולטרסואנד. בנתיים הרופא לא עונה ואני בלחץ.. השאלה שלי היא האם שילייה שנספגת יכולה ליצור דימום?
הריון ולידה
💬
8 תגובות
משתמשת פורטי
17 בדצמבר 2020 בשעה 15:44
הסרת פיטמה שלישית, מחפשת רופא כירוג טוב! יש פה מישהי שיכולה להמליץ???
הריון ולידה
💬
3 תגובות
משתמשת פורטי
4 בדצמבר 2021 בשעה 22:10
אוף אני מזה מתוסכלת ומיואשת .. בנות בבקשה אל תשפטו אני גם ככה מרגישה כל כך רגע אם עצמי .. אז אם קשה לכן פשוט אל תגיבו פה .. אני מרגישה אמא חרא ... אני אמא ל5 ילדים מאוהבת בילדים שלי ..הם החיים שלי העולם שלי .. אבל מרגישה שאני אצא חרא אליהם .. לפעמים אין לי סבלנות אליהם ואני צועקת עליהם . ואני קשה איתם .. אני אוהבת סדר אני אוהבת לעמוד בזמנים שאני מציבה לי .. לדוגמא אם המקלחות ארוחת ערב וכו' .. ושאני רואה שאני לא עומדת בזמנים אז אני מתחילה להתעצבן . מוציאה הכל על הילדים שלי .. אני כל כך רוצה להשתנות ..באלי להיות אמא יותר טובה אליהם פשוט לדעת להרפות .. בבקשה טיפים איך להתחיל בשינוי הזה ?
אמהות
💬
5 תגובות