תגידו איך אתן מכינות את הרוטב עגבניות של פסטה? יוצא לי לא וואו בכלל
אוכל
💬9 תגובות
תגובות (9)
משתמשת פורטי25 בינואר 2021 בשעה 12:02
בבלוג של "חן במטבח" יש מתכון מעולה לפסטה ברוטב עגבניות, ממליצה להציץ..
משתמשת פורטי25 בינואר 2021 בשעה 12:05
מצטרפת להמלצה ואם את רוצה מתכון יותר פשוט וטעים רצח בכיף❤️
משתמשת פורטי25 בינואר 2021 בשעה 12:06
קחי בחשבון שרוטב עגבניות את צריכה לטפל בנדיבות ולהוסיף טעם כי העגבניות עצמן חמוצות ולא מספיק טעימות לבד
משתמשת פורטי25 בינואר 2021 בשעה 12:08
תחממי שמן ותגרדי 3 שיני שום. תוך כדי טיגון על אש מאוד נמוכה (אם השום נשרף לזרוק)
שימי.
מלח,פלפל שחור,פפריקה,סוכר מעט,מרק עוף וכמון.
רסק עגבניות הבינוני שימי את כולו.
תטגני הכל 4 דקות ושימי מהקופסא של הרסק תמלאי מים ועוד חצי. שימי על אש נמוכה ואז כשזה רותח שימי את הפסטה(כשהיא מוכנה) ותבשלי יחד 5 דקות שיתפסו הטעמים