מאק אנד ציז- שיראל טורנק
חצי כוס חמאה
1/3 כוס קמח
1 כוס שמנת
4 כוסות צדר
2 כוסות גבינה
1.1/2 כוסות פירורי לחם או פנקו
חצי כוס פרמזן
רבע כף פפריקה
4 כפות חמאה
ממיסה חמאה
מוסיפה קמח ומערבבת לאיחוד
מוסיפה שמנת ומערבבת עד קרמיות
מוסיפה מלח פלפל
מוסיפה כוס גבינה צדר וכוס גבינה צהובה
מערבבת לרוטב סמיך
בקערה אחרת פירורי לחם עם חצי כוס פרמזן ורבע כף פפריקה ו4 כפות חמאה
מערבבת
שופכת את הרוטב על הפסטה
מפזרת את שאר הגבינה
ומעל מפזרת את פירורי הלחם
אופים בתנור למשך חצי שעה על 180 מעלות.