מישהי יכולה להציל אותי כבר ולהסביר לי למה לעזאזל תמיד שאני מבשלת שעועית ברוטב או חמין לא משנה מה היא מתפרקתת לגורמים 😑 (אפילו לפני הבישול הארוך !)
אוכל
💬10 תגובות
תגובות (10)
משתמשת פורטי23 בינואר 2021 בשעה 21:54
משימורים?
בהשרייה?
אם זה בהשרייה אז אולי את משרה יותר מדי זמן..
ואם משימורים, אז תשתדלי להשתמש בכף עץ כדי לבחוש אם זה ברוטב.
בחמין תכלס לא אמור להתפרק כי לא נוגעים בזה 🙃
משתמשת פורטי23 בינואר 2021 בשעה 21:56
לא משימורים .. אחרי שאני משרה 10-12 שעות בערך אני מתחילה בבישול וכבר אחרי שעה שעתיים כל השעועית מתפרקת לי
משתמשת פורטי23 בינואר 2021 בשעה 21:59
טוב זה זמן סביר.
גם בחמין מתפרק לך? אני נגיד מטגנת אותן קצת בשמן לפני שמוסיפה מים. כמה דקות לפחות.
בתבשיל גם מטגנת ומשתמשת בכף עץ.
משתמשת גם בשעועית לבנה ואדומה ושחורה.
לפעמים הקליפה קצת יוצאת, לזה את מתכוונת? או שממש נהיה לך פירה?
משתמשת פורטי23 בינואר 2021 בשעה 22:00
מעניין מימה זה יאללה..... ממש מתפרק לי לא רק הקליפה איזה מתסכל כבר שבת שלישית רצוף 😭