אחרי כמה זמן טיגון החיידקים של הביצה מתים??? הכוונה לתערובת של קציצה/ לביבה טיגון בשמן עמוק
הריון ולידההריון ולידה
💬5 תגובות

תגובות (5)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2021 בשעה 19:32
טיגון רגיל זה נעשה ממש מהר בתוך בלילה של קציצה
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2021 בשעה 19:42
עשיתי לביבה, אותו דבר ? הצדדים ממש מטוגנים ובפנים לבן כזה לא יודעת...
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2021 בשעה 19:57
לא אמורה להיות בעיה אם את מרגישה שזה חי תתחילי בלהבה נמוכה יותר שיהיה יותר זמן טיגון
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי23 בינואר 2021 בשעה 20:00
לא יודעת להגיד, לא הרגיש חי כי התפוחי אדמה היו רכים בפנים... וטיגנתי על אש נמוכה אכלתי 2 מקווה שהיה בסדר

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות