לחוצה רצח ....הכנתי פילה של סלמון בתנור שמתי לאיזה חצי שעה (התנור היה חם לפני גם) וכשהתחלתי לאכול הוא היה מוכן ורך אבל אני כרגיל אכולת סרטים שאולי צריך עוד קצת בתנור רק בשביל להיות בטוחה אז ככה עשיתי וייבשתי את הדג ממש..אבל אני עדיין לחוצה ממקודם ממש הדג נקנה טרי ואחר כך שמתי במקפיא, זה גם הורג את החיידקים לא? אוף . אלוהים ישמור
💬8 תגובות

תגובות (8)

משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 18:25
אם הדג היה מוכן אין שום בעיה. אל תדאגי.
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 18:27
היה מוכן כן אבל הרגיש לי וורוד ושאולי צריך חיזוק
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 18:28
ז''א הפלחים נפרדו כמו שצריך ולא הייתי צריכה להילחם אבל אני ממש חושבת שזה היה גבולי
משתמשת פורטי
משתמשת פורטי22 בינואר 2021 בשעה 18:32
נשמע לי שהיה בסדר. כשדג לא מוכן מרגישים. בכל מקרה הסיכון נמוך, אם לא יתפתח אצלך חום או קלקול קיבה ז"א שהכל בסדר, רק תפקחי עין.

רוצה לראות תגובות נוספות?

הורידי את אפליקציית פורטי לצפייה בכל התגובות